Osmanlı'nın Kayıp Lalesi Denizli'de Bulunmuştu, İklimden Etkilendi! Osmanlı'nın Kayıp Lalesi Denizli'de Bulunmuştu, İklimden Etkilendi!

Çivril’de 2022 – 2023 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayan Uğur kurs ilk mezunlarını veriyor.
Verdiği eğitim ve gösterdiği başarı ile Türkiye’nin en yaygın ve köklü eğitim kurumlarından olan Uğur Kurs Çivril şubesi ilke mezunlarını verdi. LGS ve YKS sınavı öncesi düzenlenen mezuniyet töreninde ilk mezunlar moral depoladı.
Uğur Kurs Çivril şubesinde Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi yapılan mezuniyet töreninde öğrencilere yönelik motivasyon etkinlikleri yapıldı. Çivril Uğur Kurs rehberlik ve Danışmanlık biriminden yapılan bilgilendirmede öğrencilerin yoğun bir sınav temposu geçirdiğine dikkat çekilerek “2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna doğru gelirken yoğun bir sınava hazırlık süreci geçiren 8.sınıf öğrencilerine motivasyon etkinlikleri yaptık. Hafta sonu yapılacak LGS öncesi, bir yıl boyunca yoğun bir şekilde çalışan öğrencilerimizle bir araya gelerek sınav heyecanlarını yatıştırdık. Zorlu geçen eğitim sezonu sonunda öğrencilerimizle mezuniyetlerini kutladık. LGS öncesi sınav stresinden uzaklaşmaları için hep birlikte eğlendik. Geri kalan eğitim hayatları ve sınavlarında kendilerine başarılar dileriz. Hayatlarının her anında hatırlayacakları güzel anıların bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadeleri ile öğrencilerin mezuniyetleri kutlandı.

Editör: Haber Merkezi