Gelecek Partisi’nden Çivril Belediye Başkan Adayı olan Ramazan Çakan, seçim çalışmaları kapsamında sahalara çalışmalarına başlandığını duyurdu.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimi öncesinde siyasi partiler seçim hazırlıklarına ve çalışmalarına başladı. Seçim hazırlıkları kapsamında, Gelecek Partisi Çivril Belediye Başkan Adayı Ramazan Çakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile seçim hazırlıkları kapsamında sahaya indiğini Çivrilli vatandaşlara duyurdu.

Gelecek partisinin Türkiye siyasetine yeni bir bakış açısı ve soluk getirdiğini belirten Başkan Adayı Çakan, “Gelecek partisi olarak genel seçimlerde siyasete yeni bir pencere açtık ve halkın umudu olduğumuzu gösterdik. Yerel seçimlerde de bu umudu devam ettirip ezber bozacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjde 600 Bin TL'ye Çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çiftçilere Müjde 600 Bin TL'ye Çıktı

Ramazan Çakan, “Ezber Bozacağız”

“Gayret Bizden, Teveccüh Çivrilli Hemşerilerimizden, Takdir Yüce Allah'tan”

Gelecek Partisi’nden Denizli’nin Çivril ilçesi Belediye Başkan Adayı Ramazan Çakan yaptığı duyuruda Çivril için hazırladıkları projeleri paylaştı. Çakan paylaşımında Çivril için farklı hizmetlere imza atmak istediklerini belirterek, “Kıymetli Çivrilli hemşerilerim hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Gelecek Partisi Çivril İlçe Başkanlığı olarak 31 Mart yerel seçimleri için bugün saha çalışmalarımıza başlıyoruz. Ekip arkadaşlarım ile birlikte sizlerin kapılarını çalacağız, sizlerden oy isteyeceğiz. Projelerimiz ile, yapacaklarımızla, Çivril ile ilgili verecek mesajlarımızla sizlerin oylarına talibiz. Hepinizi Gelecek Partisi çatısı altında, partimizin amblemi olan çınar yaprağının altında toplanmayı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi