Geçtiğimiz hafta yapılan duyuruyla personeline ulaşan Pamukkale Üniversitesi, belediye otobüslerinde kullanılmak üzere aylık 44 ücretsiz biniş hakkının personel kimlik kartlarına tanımlanacağını bildirdi. Bu avantajdan yararlanmak isteyen personelin, 22 Aralık 2023 tarihine kadar Pusula – Personel Bilgi Sistemi üzerinden açık rıza metnini onaylaması gerekiyor.

1 Mayıs'ta Tarım İşçilerine Çağrı Sesiniz Duyulmalı! 1 Mayıs'ta Tarım İşçilerine Çağrı Sesiniz Duyulmalı!

Onay veren personellerin 25 Aralık 2023 tarihi itibariyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. bürolarına giderek kimlik kartlarını sisteme tanıtması istendi.

Ancak, duyuruda 4/D kadrosunda sürekli işçi olarak görev yapan personelin, yol yardımı yapılması sebebiyle bu avantajdan yararlanamayacağı belirtildi. Hizmet, personelin kanuni hakkı olan servis desteğini sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi üzerinden ulaştırma hizmeti olarak sunulacak.

Bu hizmetin maliyeti ise Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ödenecek. Pamukkale Üniversitesi'nde çalışan yaklaşık bin 987 idari personelin bu hizmetten faydalanması durumunda aylık ulaştırma ücretinin 939 bin 851 lira olması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi