Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti! Özgür Özel’den Ali Rıza Ertemur Ziyareti!

Muhtar Talep Etti

Bu Mahalleye Ücretsiz Kreş, Otopark ve Sağlık Ocağı Şart

Denizli Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı mahallenin sorunlarını konuştu. 

Denizli Fesleğen Mahallesinde iki dönemdir muhtarlık yapan Oğuz Sırlı mahallenin sorunlarını konuştu. Muhtar Sırlı, “Mahallemizin bazı ihtiyaçları var bunlardan en önemlisi sağlık ocağı ve ücretsiz kreş” dedi. 

Denizli Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı mahallenin sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Muhtar Oğuz Sırlı, “Öğrencilerin okuldan çıktıktan sonra daha güvenli yollardan geçebilmesi için okul önünü tek yönlü trafiğe açtırdık ve buton trafik lambaları yerleştirdik. Pazar yerine ihtiyaç yardı bu sorunu çözdük. Mahallenin daha güvenli olabilmesi için kamera anlamında destekler aldık ve bu kamera sayısını arttırmak istiyoruz. Daha pek çok iş yaptık ve çalışmaya devam ediyoruz fakat mahallemiz için çok önemli gördüğüm bazı hususlar var. Bunlardan bazıları otopark sorunu mahallemizde trafiğin yükü oldukça fazla. Mahallemize ücretsiz bir kreş lazım ve sağlık ocağına ihtiyaç var. Bu sorunları çözmeye çaba sarf ediyoruz karşımıza maddi sorunlar çıksa da bu sorunları fark ediyorum ve takipçisiyim” dedi. 

Muhtar Talep Etti 3

Siyaset Bunun Dışında Kalmalı

Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı, “Ben geldiğimden beri hiçbir mahalleli benim çocuğum aç yattı diyemez, hiçbir vatandaş ben muhtara söyledim benim evime gıda paketi gelmedi diyemez. Yatırımlardan önce yaralara derman olmak lazım. Zaten siyaset bunun dışında olması gereken bir şey olduğu için hiçbir yardımı vatandaşın siyasi görüşüne göre de yapmayız. 270 yakın yardım ulaştırdığımız insan var ve hiçbirinin isminin karşısında siyasi görüşü yer alamaz. Elimizden geldiği sürece de herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu görevi almış muhtarın, meclis üyesinin, belediye başkanının liyakatli olması gerekiyor ki vatandaşa iyi bir hizmet verilebilsin” şeklinde konuştu. 

Muhtar Talep Etti 22

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli