Spor Hayatı Sona Eren Milli Sporcunun Açtığı Davada Yeni Gelişme Spor Hayatı Sona Eren Milli Sporcunun Açtığı Davada Yeni Gelişme

Bayram süresince bazı mahallelerde toplanmayan çöpler vatandaşların tepkisini çekti.

Çivril’de her Kurban Bayramında yaşanan çöp sorunu bu bayramda tepkilere neden oldu. Bazı vatandaşlar çöplerin 15 gün toplanmadığını belirterek çöp konteynerlerinin fotoğraflarını sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarında yayınladı.

KURBAN BAYRAMINDA DEĞİŞMEYEN GÖRÜNTÜLER

Daha önceki yıllarda vatandaşların büyük tepkisine neden olan çöplerin toplanmaması bu bayram da tepkilerin odağında yer aldı. Bazı mahallelerde çöplerin toplanmadığını iddia eden mahalle sakinleri belediyenin ve yerel idarecilerin duruma çözüm bulmasını istedi. Sıcak hava ile birlikte biriken çöplerin sinek ve kokuya neden olduğunu belirten vatandaşlar “bu yıl sinekle mücadelede edilmiyor. İlaçlama olmadığı için sinek popülasyonu çok fazla. Buna birde toplanmayan çöpler eklenince koku ve sinek köylerimizi mahallelerimizi yaşanmaz hale getiriyor” diyerek yetkililerden yardım istedi.

Her kurban bayramında aynı sorunu yaşadıklarını belirten bazı vatandaşlarda yaptıkları paylaşımlarda “asli görevi çöp toplamak olan belediye 15 günde bir köyün çöplerini toplayamıyor. Her kurban bayramında biriken çöplerden dolayı camlarımızı açamıyor, sokaklardan geçemiyoruz. Kurban bayramında artan bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmalı” dedi.

Editör: Haber Merkezi