Olay, Aydın’ın Kuşadası ilçesi Bayraklıdede Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, oynadığı sanal kumar sitesi üzerinden yüklü miktarda para kaybeden İ.O.K. bunalıma girerek intihar etti. Alınan bilgiye göre, kız arkadaşıyla görüşebilmek için çalıştığı otele gidip, 1 gece konaklayan İ.O.K., kız arkadaşından olumsuz yanıt alınca yakınlarda bulunan Kuştur Caddesi'nde kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. İntihar eden adamın kız arkadaşına da bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Sokak Ortasında İntihar Etti 2

Emekliliğim İptal Edildi ve Sigorta Günlerim Geçersiz Sayıldı Dememek İçin Dikkat! Emekliliğim İptal Edildi ve Sigorta Günlerim Geçersiz Sayıldı Dememek İçin Dikkat!

Olay yerindeki incelemelerin ardından İ.O.K.'nin cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sokak Ortasında İntihar Etti!

Editör: Haber Merkezi