Dün gece saatlerinde Denizli kent genelinde etkisini gösteren sağanak yarış ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı. Denizli’nin pek çok ilçesinde fırtına nedeniyle çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, maddi hasarla atlatılan afette can kaybı olmaması teselli oldu.

Fırtına Denizli’de Çıktı Geçti1

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde de etkisini gösteren sağanak yağış ve fırtına nedeniyle seralar, kapalı halı sahada maddi hasar meydana geldi. Çameli Belediyesince yapılan açıklamada hasar tespit çalışması yapıldığı ve hasarın karşılanması için gerekenin yapılacağı duyuruldu.

Denizli’de Sevgililerin Kavgası Hırsızlıkla Sonuçlandı Denizli’de Sevgililerin Kavgası Hırsızlıkla Sonuçlandı

Fırtına Denizli’de Çıktı Geçti

Çameli Belediyesi’nde Açıklama

Konuyla ilgili Belediyede yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İlçemizde gece saatlerinde başlayan ve sabahın ilk saatlerinde daha çok etkisini gösteren kuvvetli fırtına ve şiddetli yağmur sonrası ilçemizde maddi zarar gören seralarımızı yerinde görerek inceledik ve hasar tespitinde bulunduk. Kuvvetli Fırtına ve şiddetli yağış sonrası naylonları yırtılan, hasar gören seralarımız ve fidanları zarar gören üreticilerimize yardımcı olmak için konuyu Devletimizin yetkili mercilerine ileterek; zarar gören vatandaşlarımızın hasarlarını karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Üreticilerimizin her zaman yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz. Seralar haricinde ilçe merkezimizde ve ilçemiz kapalı halısahasında da maddi hasar meydana geldi. Meydana gelen hasarı en kısa sürede gidereceğiz. Fırtınadan zarar gören üreticilerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Allah'ım ülkemizi ve milletimizi fırtına, sel, yangın, deprem vb. Afetlerden muhafaza eylesin. İlçemizdeki tüm vatandaşlarımıza tekrardan geçmiş olsun.

Editör: Hatice İçke