Gülay ve Burak Kandemir’in biricik evlatları Efecan düzenlenen sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımı attı.

Çivril’in sevilen esnaflarından Violet Tekel Bayi sahibi Yılmaz Kandemir ve Violet Kuaför sahibi kuaför Sultan Kandemir ilk torunları olan Efecan’ın sünnet düğününde sevdikleri ile bir araya geldi.

EFECAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Gülay ve Burak Kandemir oğulları Efecan’ın sünnet düğününe sevdiklerini “Sünnet sünnet dediler, başımın etini yediler, sünnet olmazsan sana kız yok dediler. İşte sünnet oluyorum, hepinizi düğünüme bekliyorum” sözlerinin ve ATATÜRK portresinin yer aldığı davetiye ile davet ettiler.

Sünnet düğünü merasimi 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü Akpınar Mahallesi Bayraktepe Caddesi No:81 Violet Market üzerinde bulunan evlerinin önünde oluşturulan konvoy ile başladı. Tüm davetlilere konvoy sonrası yemek ikram edildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğünü eğlencesi saat 21.00’de başlayarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

EFECAN ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Efecan’ın merhum anneannesi Ümmü ve merhum dedesi Hamdi Şimşek yad edilirken duygu dolu anlar yaşandı. Babaannesi Sultan Kandemir ve dedesi Yılmaz Kandemir oğulları Burak ve gelinleri Gülay’ın mutlulukları için torunlarının bu özel günlerinde yalnız bırakmadı ve gelen davetliler ile tek tek ilgilendi.

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevdiklerine teşekkür eden Gülay ve Burak Kandemir, “Bizleri sevip sayan düğünümüze kadar gelen yada gelemeyip iyi dileklerini sunan tüm sevenlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Allah’ın oğlumuzun evlendiğini günleri de göstermesi dileklerimizle herkese teşekkürler.” Dedi.

Denizli’de 4 Bin 666 Kişi İşsizlik Ödeneği Başvurusu Yaptı! Bakın Ne Kadarı Alabildi? Denizli’de 4 Bin 666 Kişi İşsizlik Ödeneği Başvurusu Yaptı! Bakın Ne Kadarı Alabildi?

Editör: Haber Merkezi