Muğla İl Jandarma Komutanlığı devlet hazinesine ait arazileri, sahte topu oluşturarak 30 kişiyi 60 milyon TL’lik vurgunla dolandıran şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığınca Muğla merkezli olarak başlatılan ve Ankara, İstanbul, Antalya illerini de kapsayan operasyonda şüpheliler yakalandı. Gerçekleşen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.  

Devlet Arazilerini Sahte Tabuyla Satmislar

Muğla’nın farklı bölgelerinde hazineye ait arazileri ‘kelepir’ diyerek sahte tapuyla başka illerdeki vatandaşlara satan dolandırıcılar 30 kişiyi 60 milyon TL dolandırdı. Şüphelilerin ikamet ettiği adrese düzenlenen baskın da ise 1 adet 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 11 adet cep telefonu, 3 adet bilgisayar ve çok sayıda boş ve dolu senet, tapu fotokopisi, devir sözleşmesi, vekaletname ele geçirildi.  

İzmir’deki Patlama İle İlgili Yeni Gelişme! 2 Kişi Tutuklandı İzmir’deki Patlama İle İlgili Yeni Gelişme! 2 Kişi Tutuklandı

Gözaltına alınan 10 şüpheliden 3’ü tutuklanarak ceza evine gönderilirken 7 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi