TİP adına Hatay milletvekili seçilmesine rağmen tahliye edilmeyen ve Yargıtay kararı ile vekilliği düşürülen Can Atalay, asrın depremlerinde kaybolan ve hala haber alınamayan vatandaşlar için sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.  

Deprem Kayiplarinin Fotograflarini Trtde Yayinlamaliyiz

Kayıp vatandaşların fotoğraf ve bilgilerinin yayınlanması gerektiğini vurgulayan Atalay, “Deprem kayıplarının fotoğraflarını, bilgilerini TRT ve diğer TV kanalları ile sosyal mecralarda yayınlamalıyız” diyerek mecliste de bununla ilgili bir araştırma komisyonunun kurulması gerektiğinin altını çizdi. Atalay, “Ve bu seferberliği Meclis, toplum el ele yürütmeliyiz” dedi. 

Köpeği Traktöre Bağladı Metrelerce Sürükledi Köpeği Traktöre Bağladı Metrelerce Sürükledi

Deprem Kayiplarinin Fotograflarini Trtde Yayinlamaliyiz2

Can Atalay, “Meclis ve Toplum El Ele Yürümeli” 

Sosyal medya üzerinden depremlerde kaybolan ve hala kayıplarını arayan vatandaşlar için öneri sunan  Şerafettin Can Atalay, 'Seçilmiş Hatay Milletvekili Marmara (Silivri) Cezaevi, A47' notu ile  “Deprem kayıplarının fotoğraflarını, bilgilerini TRT ve diğer TV kanalları ile sosyal mecralarda yayınlamalıyız. Deprem kayıpları için TBMM’de bir araştırma komisyonu kurmalı ve bu seferberliği Meclis, toplum el ele yürütmeliyiz” paylaşımı yaptı. 

Deprem Kayiplarinin Fotograflarini Trtde Yayinlamaliyiz4

Editör: Kardelen Başol