Neler Oldu?

Denizlili Mağdur Damadın Ailesi Manşet 360'a Konuştu!

Aralarında Denizlili damatların da bulunduğu mağdurlar, Özbek asıllı gelinler tarafından evlenmek vaadiyle kandırılmıştı. Özbek gelinler, kendilerinin de kandırıldığını öne sürmüştü. Mağdur damatlardan Serkan Kocakaya’nın kız kardeşi, Özbek gelin bulmak vaadi ile damatları dolandıran Rabia Gökçe’nin doktor ile işbirliği içinde olduğunu iddiasını gündeme getirmişti.

Gençcivril Gazetesinin gündeme getirdiği olayda mağdur damatlardan, aslen Denizli’nin Çivril ilçesinden Serkan Kocakaya, Özbek asıllı gelin tarafından evlenmek vaadiyle dolandırıldığını, 3 günlük evliliğin ardından kadının kaçtığını öne sürmüştü. Gazetemizde yer alan haberin ardından, kendisi gibi aynı yöntemle mağdur olan başka damatların da olduğu ortaya çıktı. Serkan Kocakaya’nın kız kardeşi Neşe Kocakaya, mağdur damatları topladı ve Bir Televizyon kanalında yayınlanan Zahide Yetiş ile Yeniden Başlamak Programına katıldı. Damatlar programda nasıl dolandırıldıklarını anlattı, kendilerini evlendirmek vaadiyle kandıran Rabia Gökçe tarafından dolandırıldıklarını açıkladı.

Gelinlerden Birinin Eğlence Mekanında Videoları Ortaya Çıktı!

Zahide Yetiş, stüdyodaki damatlardan birinin eşinin bir eğlence mekanında videosuna ulaştığını açıkladı. Video stüdyodaki damatlara gösterildi ve kadının Serkan Kocakaya’nın eşi olduğu ortaya çıktı.

Öte yandan Serkan Kocakaya’nın Özbekistan uyruklu eşinin fuhuş operasyonunda yakalandığı ve hapishanede olduğu öğrenildi.

Bir Algı Mı Var? Denizli’nin Millî Mücadele Günü Gerçekte Ne Zaman? Bir Algı Mı Var? Denizli’nin Millî Mücadele Günü Gerçekte Ne Zaman?

Yayın sürecinde gelen ihbarlar doğrultusunda ortaya bir de cansız beden çıkınca, ekip tarafından araştırılması için dosyaya ara verildi.

Editör: Haber Merkezi