Kaza, saat 11.20 sularında Denizli’nin Çardak ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi, Çardak Havaalanı Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Muğla’dan Kapadokya gezisi için yola çıkan Taylandlı turistleri taşıyan İbrahim Tork idaresindeki 34 AE 1422 plakalı tur otobüsü, yola kontrolsüz bir şekilde çıktığı iddia eden avukat Şükriye Şule Usta yönetimindeki 64 ABN 370 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tur otobüsü yol kenarında bulunan büyük yön levhasını çarparak durabildi. Çarpışmanın şiddetiyle otobüsün yön tabelasını devirdiği kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. . İtfaiye ekipleri araç içeresinde sıkışan yolcuları, bulunduğu yerden çıkararak sağlık ekibine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulans ile en yakın hastanelere kaldırdı. Kazaya karışan araçlar, bölgeye çağrılan çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Denizli’de Taylandlı turistler ölümden dönmüştü! Feci kazada yaralı sayısı arttı

Feci kazada 2 Türk yaralandı

Yaralılar Denizli kent merkezinde ve illerdeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların kimlikleri ise netleşmeye başladı. Tur otobüsünde 27 Tayland uyruklu ve 2 Türk ile birlikte 28 kişinin bulunduğu öğrenildi. Kazanın ardından otobüste bulunan 27 yabancı uyruklu turist ile 1 Türk vatandaşı ve otomobil sürücüsü yaralandı. Otobüsteki 28 yaralı ve otomobil sürücüsü ile birlikte toplam 29 yaralının hastanelerde tedavisinin devam ettiği bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Tekel Bayiler Başkanından Denizli Belediyesinin Kararına Tam Destek! Tekel Bayiler Başkanından Denizli Belediyesinin Kararına Tam Destek!
Editör: Haber Merkezi