Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan, Muğla Karacasu yolu adeta bir ölüm tuzağı. Karacasu yolu üzerinde bulunan Dümberek yokuşunun başladığı yer ile Güzelköy Mahallesi yolunun kesiştiği yerde bugüne kadar defalarca kaza meydana geldi.

Denizli’de Ölüm Kapanı!

Yolun dik olması ve hızlanmaya müsait olması sebebi ile araç sürücüleri frene basmazsa yüksek hızlara ulaşıyor. Bu esnada Güzelköy Mahallesi girişinde bulunan yoldan başka bir araç yola çıkar ise kaza kaçınılmaz oluyor.

Denizli’de Ölüm Kapanı! 3

Sarayköy'deki Patlama Alanından Aktarıyoruz! Vekil Karaca Olay Yerinde! Sarayköy'deki Patlama Alanından Aktarıyoruz! Vekil Karaca Olay Yerinde!

“Korkuyoruz!”

Daha önce de büyük kazaların sürekli olarak yaşandığı yola ise bir çözümün bulunmaması tepkilere sebep oldu. Bölgede yaşayan ve her gün bu yolu kullanan bir vatandaş, “Burada çok fazla kaza oluyor. Bizler dikkatli olmaya çalışsak da, bölgeyi bilmeyenler dikkatli olmuyor. Yolun düz ve iniş olması nedeniyle araçlar yukarıdan çok hızlı geliyor. O esnada Güzelköy mevkiinden birisi yola çıkar ise kaza kaçınılmaz oluyor. Buradan her geçtiğimizde dikkatli olmaya çalışıyoruz. Daha on gün önce bir kaza daha gerçekleşti. Çoluğumuzla çocuğumuzla buradan geçerken korkuyoruz. Buraya artık bir çözüm bulunsun!” ifadelerini kullandı.

Denizli’de Ölüm Kapanı! 2

Editör: Durmuş Özke