Denizli’de  bayram telaşıyla birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Otogarı’nda da hareketlilik başladı. Kentte okuyan üniversite öğrencilerinin okullarının bitmesiyle şehirden çıkmaya başlarken, bayram tatili için memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar da otogarın yolunu tuttu.

VALİ COŞKUN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMINI KUTLADI VALİ COŞKUN GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Vatandaşlar ve firma yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde birtakım çelişkilerin olduğu gözlemlendi. Söz konusu çelişkide , otogarda çalışan firma yetkilileri bilet fiyatlarında bir artış olmadığını söylerken vatandaşlar bilet fiyatlarından memnun olmadıklarını bildirdi.

Denizli Otobüs Terminali1

Kurban Bayramı'nda Ek Sefer Olacak Mı?

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otogarı’nda, https://www.genccivrilgazetesi.com'a demeç veren otobüs firma yetkilileri ek seferlerin şu an için olmasını beklemezken, halihazırda devam eden seferlerin bile dolmadığını ifade ettiler.

Denizli- İstanbul, Denizli- İzmir ve Denizli- Antalya arası bilet fiyatları Ne Kadar?

Denizli- İstanbul arası bilet fiyatı şu an 1100 lira olarak satılırken, Denizli-Antalya ve Denizli-İzmir arası 300-350 lira arasında fiyatlanıyor.

Otogarda Yoğunluk Var Mı?

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otogarı’nın yoğunluğu hakkında yönelltiğimiz sorulara bir firma yetkilisi, ''Fazla bir yoğunluk yok, şu anda normal. Denizli'ye şu anda dışardan gelen fazla talep var, İzmir  ve İstanbul araçları boş. Sadece Denizli'den doğuya giden araçlarımızda yoğunluk var.'' ifadelerini kullandı.