Tarıma Çok Faydalı! Böcek Salım Kutuları Tarıma Çok Faydalı! Böcek Salım Kutuları

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu Denizli Ulaşım uygulamasını, diğer büyükşehirlerdeki ulaşım uygulamalarıyla kıyasladık. 

Uygulamalar arasında kıyaslama yapıldığında, Denizli Ulaşım uygulamasının en kullanışsız olduğu noktanın harita kısmının olduğunu gördük. Uygulamayı kullanan vatandaşlara sorduğumuzda; "Uygulamadaki haritadan kendi mahallemi bile zor buluyorum." , "Neden haritayı Google Maps ile entegre yapmıyorlar?" şeklinde yorumlar aldık. Aşağıdaki görselde Denizli Ulaşım uygulaması ve diğer büyükşehir belediyelerinin uygulamaları karşılaştırılıyor.

Harita Kiyaslama

Genç Çivril Gazetesi olarak, Denizli Ulaşım uygulamasını Antalyalı bir vatandaşa kullandırdık. Uygulamayı deneyimleyen kişi; "Harita kesinlikle kullanışlı değil ve uygulama yavaş çalışıyor. Antalya uygulamasına göre oldukça kötü." ifadelerini kullandı.

Sık Sık Sistemsel Hata Yaşanıyor

Denizli Ulaşım uygulamasının sık sık yanlış veriler verdiği konusunda şikayetler yapılıyor. En son 17 Nisan 2024(dün) saat 19.00 sıralarında uygulamadaki otobüs saat verilerinde sorun çıktı. Çıkan sorunda otobüslerin geliş saatleri sistemde takılı kaldı. 2 dakika sonra gelmesi gereken otobüsün ortalama 14 dakika sonra geldiği görüldü. 

Muhabir: Atakan Göker