Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçuna karışan 2 şüpheliyi yakaladı. Yapılan detaylı aramalarda, şahısların üzerinde, ikametlerinde ve araçlarında çeşitli uyuşturucu maddeler ve üretim ekipmanlarına dair önemli bulgular elde edildi.

Operasyon sonucunda, toplamda 12.6 gram eroin, 48 gram metamfetamin ve üç gram tütünle karışık esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca, esrar üretimine yönelik kullanılan bir düzenek içerisinde, 22 kök saksı içerisinde Hint Keneviri, 1 adet havalandırma borusu ve filtresi, 4 adet projeksiyon aydınlatma cihazı, 2 adet ısıtıcı, 2 adet mor ışıklı led aydınlatma cihazı, 1 adet çadır ve materyalleri ile 130 adet fişek ele geçirildi.

Operasyonun başarısıyla adli makamlara sevk edilen 2 şüpheli şahıs, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan tutuklanarak adalet önüne çıkarıldı. Emniyet birimleri, il genelindeki uyuşturucu ticaretiyle mücadelede etkin bir rol oynayarak toplum sağlığını koruma yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Bu Patlama Sarayköy’deki Kuyunun İlk Vukuatı Değilmiş! Bu Patlama Sarayköy’deki Kuyunun İlk Vukuatı Değilmiş!
Editör: Haber Merkezi