Öğrenciler tarafından hazırlanan geri dönüşüm defilesi ve projelerin sergilendiği Kermes aile ve öğrencilerin yoğun katılımı ile yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını okul Müdürü Ramazan Eroğlu yaptı. Okul müdürü Eroğul konuşmasında Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu olarak E-Twinining kapsamında hazırladıkları porjeler hakkında bilgi verdi.

Okul Müdürü Ramazan Eroğlu okul öğrencilerine tasarruf ve atık konusunda da farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek “bugün öğrencilerimiz tarafından hazırlanan E-Twinining projeleri ile atık malzemelerin geri dönüşümü ile elde edilen ürünleri sergileyeceğiz. Bu sergi, gelişim ve büyümenin iki önemli adımı olan bilim destekli üretim ve geri dönüşüm konusunda öğrencilerimize yıl içinde verdiğimiz eğitimlerin semeresi oldu. Öğrencilerimiz hazırladıkları projeleri sizlere hem tanıtacak hem de bilgi verecek” dedi. Okul müdürü RamazanEroğul’un konuşmasının ardından okul öğrencileriHalk oyunları gösterisi sahneledi.

Halk oyunları gösterisinin ardından öğrencilerin yıl içinde atık malzemeleri kullanarak hazırladıkları kıyafetlerin defile gösterisiyapıldı. Veliler ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gören defile öğrencilerin izleyicileri selamlaması ile tamamlandı.

PAÜ’den Çameli Belediyesi’ne Tasarım Eğitimi Desteği PAÜ’den Çameli Belediyesi’ne Tasarım Eğitimi Desteği

Öğrenci velileri ve Okul Aile Birliği’nin kermes ile destek verdiği sergi, Kaymakam Hasan Akbulut ve katılımcıların kestiği kurdele ile açıldı. Sergi alanını gezen ve öğrenciler ile yakından ilgilenen Kaymakam Hasan Akbulut hazırlanan projeler hakkında öğrencilerden bilgi alarak öğrencilerin çalışmalarını dinledi. Programın son kısmında Okul Aile Birliği ve veliler tarafından okula destek olmak amacıyla hazırlanan kermes alanını ziyaret eden kaymakam Akbulut aile ve velilere teşekkür etti.

Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen sergi ve proje tanıtım programına Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkan vekili Nuri Özen, Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, Emniyet Müdürü Asıma Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, İş insanları, Okul Müdürleri, daire amirleri, STK Temsilcileri veliler ve mahalle sakinleri katıldı.