Asgari Ücret Tespit Komisyonu’ndan dün çıkan karara göre 2024 yılı için belirlenen asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda gündemi değerlendirmesi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışanların ve emeklilerin maaşlarına yapılan zammın imkanları zorlama pahasına yüksek oranlı yapıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “İmkanları Zorladık!”

Doktor Civanım Filminin Mavi Motosikleti Depremzedeler İçin Satışta Doktor Civanım Filminin Mavi Motosikleti Depremzedeler İçin Satışta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayat pahalılığının farkındayız. Bütçe imkanlarını zorlama pahasına çalışanların ve emeklilerin maaşlarında yüksek oranlı artışlara gittik" ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasında ayrıca enflasyonist baskı karşısında işçi ve emekçiyi koruduklarını dile getirerek: "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Enflasyonla mücadelede geri adım atmayacağız. Rakamlar enflasyonun ateşinin düşmeye başladığına işaret etmektedir. Piyasa gerçekleriyle açıklanamayacak fahiş fiyat artışlarına giden açgözlülere yönelik denetimleri yoğunlaştıracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “İmkanları Zorladık!”

Editör: Haber Merkezi