Çivril merkezli faaliyet gösteren ve bölgenin en büyük istihdam merkezlerinden biri olan Demirtaş Hazır Beton A.Ş., çalışanlarını sevindiren önemli bir karara imza attı. Ocak ayında açıklanan asgari ücretin ardından şirket yönetimi, personelin alım gücünü korumak amacıyla maaşlarda ek iyileştirmeye gitti. Şirket, asgari ücretin açıklanmasının ardından tüm personeline asgari ücretin üzerinde 10 bin TL ek zam yaparak en düşük maaşı 35 bin TL olarak belirledi.

Alınan karar doğrultusunda, şirkette en düşük maaş 35 bin TL olarak belirlenirken, işe yeni başlayan bir personelin maaşı 35 bin TL, birinci yılını dolduran çalışanların maaşı ise 39 bin TL oldu. Zam kararının yalnızca Çivril merkezle sınırlı kalmadığı; şirketin Sandıklı, Dinar, Çal ve Uşak’ta bulunan tesisleri ile şantiye ve üretim merkezlerinde görev yapan tüm personeli kapsadığı bildirildi.

Çivril’de Sokaklar Çöp Değil Parfüm Kokacak
Çivril’de Sokaklar Çöp Değil Parfüm Kokacak
İçeriği Görüntüle

400 Kişiye Güvence Veren Karar

Denizli vergi rekortmenleri listesinde ilk 100 firma arasında yer alan Demirtaş Hazır Beton A.Ş., bünyesinde bulunan yaklaşık 400 çalışanıyla Çivril ve bölgenin en büyük istihdam sağlayıcıları arasında bulunuyor. Şirket yönetimi, aldığı kararla 2026 yılı için fiili asgari ücreti 35 bin TL olarak uygulamaya başladı.

Şirket bünyesinde maaşların; kıdem, eğitim durumu, iş becerisi ve performansa göre belirlendiği, bu kriterler doğrultusunda çalışanlara farklı ücretlendirme yapıldığı ifade edildi.

“Başarıyı Ekip Çalışmasıyla Sağladık”

Şirketin genç iş insanı yöneticilerinden Bahadır Demir, alınan karara ilişkin yaptığı açıklamada, çalışanların şirketin en büyük gücü olduğunu vurguladı. Demir, şu ifadeleri kullandı: “Aile ortamı samimiyeti ile modern yönetim anlayışını bir arada yürüttüğümüz şirketimizde, profesyonel yaklaşımla büyümeye devam ediyoruz. Çivril, Denizli ve ülke ekonomisine sunduğumuz katkıyı artırmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz.

Asgari ücretin açıklanmasının ardından yönetim kurulu olarak mesai arkadaşlarımızın beklentilerini ve ülke enflasyonunu göz önünde bulundurarak maaş iyileştirmesi yapma kararı aldık. Uzun yıllardır aynı ekip arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Şirketimizin bugün geldiği noktada ekip çalışmasının payı çok büyük. Aldığımız bu kararın hem çalışanlarımıza hem de firmamıza hayırlı olmasını diliyorum.”