80 ülkeden bin 50 katılımcının katılım sağlayacağı ve 30 Ocak – 3 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na, Çivril'in en değerli ve en çok tercih edilen firmalarından Ergun Tarım da katılım sağlayacak. Ergun Tarım, ürettiği doğal gübre ve tohumların tanıtımını yapacak.

Kurulduğu 2006 yılından itibaren çiftçi ve üreticilere sunduğu imkan ve ürünler ile Çivril’de ve Ege bölgesinde tarımsal üretime doğrudan katkı sağlayan Ergun Tarım, bu yıl 19’uncu kez kapılarını açan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yerini aldı.

Çivril’in Altın Değerindeki Firması İzmir Tarım Fuarı ile Uluslararası Pazarda!

Tarımda Ürün Verimine Yön Veriyorlar!

2020 yılında üretimine başladığı AgrıBıosol gübresi ile tarımsal ürün verimine yönelik çalışmalar yapan firmanın yönetim kurulu başkanı Volkan Ergun, İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ergun Tarım olarak, Ulusal ve Uluslararası Tarım fuarlarında yerimizi almaya devam ediyoruz. Kırgızistan ve Cezayir’de düzenlenen tarım fuarlarının ardından İzmir’de düzenlenen ve 390 bin ziyaretçinin katılması öngörülen fuarda Denizli ve Çivril’i temsil etmek, firmamız ve ilçemiz adına sevindirici” dedi.

Denizli'de Bir Vatandaş Hem Oynadı Hem Para Dağıttı Denizli'de Bir Vatandaş Hem Oynadı Hem Para Dağıttı

Doğal ve organik gübre üretimi ile tarım sektörüne yenilik getirdiklerini dile getiren Volkan Ergun “ Ar-Ge tabanlı çalışmalar sonucunda elde ettiğimiz ve çiftçilerimizden büyük ilgi gören gübrelerimizin tanıtım ve pazarlamasına devam ediyoruz. Mikro elementli gübrelerimiz, özellikle Orta Asya ve Kuzey Afrika pazarında büyük ilgi görüyor. Tamamen doğal ve uygulaması kolay olan gübrelerimiz ile çiftçilerimizin üretimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Yurt içinde de yaygın bayi ağımız ile üretimini yaptığımız 22 farklı gübre, Anadolu çiftçisinin yanında olmaya devam ediyor. 30 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında İzmir Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda üretimini yaptığımız gübre ve ürünlerimizin tanıtımını yapacağız. Fuara katılan çiftçi ve üreticilerimizi, Denizli ve Çivril’den fuara katılan misafirlerimizi standımıza bekleriz” dedi.

Çivril’in Altın Değerindeki Firması İzmir Tarım Fuarı ile Uluslararası Pazarda!

Ergun Tarım'ı Artık Dünya Ülkeleri Tanıyor

110 bin metrekarelik sergi alanında kurulan Agroexpo'da, 80 ülkeden bin 50 katılımcı yer alıyor. Fuar kapsamında aralarında İran, Cezayir, Rusya, Romanya, Mısır Ukrayna, Mısır, Tunus, Hindistan, Libya gibi ülkeler başta olmak üzere Avrupa, Afrika ve Orta Asya bölgesinden gelen çok sayıda katılımcının da bulunduğu 80'e yakın ülkeden alım heyetleri ile yerli firmalar arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilecek. 400 bine yakın ziyaretçinin beklendiği fuarda tarım ve hayvancılık sektöründeki son teknoloji ürünler sergileniyor.

Editör: Haber Merkezi