Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen birleşime; İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök’ün yanı sıra okul müdürleri, idareciler ve bahçe görevlileri katıldı.

Eğitim kurumlarındaki mevcut güvenlik durumunun ve alınacak ek tedbirlerin detaylıca ele alındığı toplantının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Okullarımızda güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkarmak ve öğrencilerimize daha güvenli bir eğitim ortamı sunmak amacıyla; okul müdürlerimizin ve bahçe görevlilerimizin katılımıyla ‘Okul Güvenlik Tedbirleri Toplantısı’nı gerçekleştirdik" ifadelerine yer verildi.

Çivril’in En Büyük Gündüz Çocuk Bakımevi Kapılarını Açtı
Çivril’in En Büyük Gündüz Çocuk Bakımevi Kapılarını Açtı
İçeriği Görüntüle

Toplantıda, yeni dönemde okullardaki huzur ve güven ortamının artırılmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.