Uşak’ta üretilen ve faaliyet gösteren Uşak Şemsiyenin Çivril şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Kaymakam Fatih Cıdıroğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Genç’in açılış kurdelesini kestiği işyerinde farklı ebat ve özelliklerde şemsiye satışı ve kiralaması yapılıyor.

Sofi Cami sokakta hizmete giren Uşak Şemsiye’nin açılış programına çok sayıda davetli ve kaymakam Fatif Cıdıroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Genç, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Müftüsü Erkan Önder, Gürpınar Esnaf ve Kredi kefalet kooperatifi Başkanı Ali Duyar, Gürpınar Esnaf Odası Başkanı Haluk Dombaycı katıldı. Açılış töreni müftü Erkan Önder’in yaptığı dua ile başladı. Duanın ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Fatih Cıdıroğlu işyerinin Çivril’e hayırlı olmasını teenni etti. Kaymakam Cıdıroğlu işyerinin işletmecilerine istihdama sağladıkları katkıdan dolayı da teşekkür etti. Konuşma ve duanın ardından işyerinin kurdelesi kesilerek hizmete girdi.

Açılışın ardından işyerini gezen Kaymakam Fatih Cıdıroğlu ve Belediye Başkan yardımcısı Sinan Genç’e işyerinde satışı yapılan ürünler hakkında işyeri ortakları tarafında bilgi verildi.

Uşak Şemsiye Açılış (1)

Hakan Uyanık "Deneyim ve Bilgimizi Çivril İçin Kullanacağız"
Hakan Uyanık "Deneyim ve Bilgimizi Çivril İçin Kullanacağız"
İçeriği Görüntüle

Açılışın ardından işyeri ve ürünler hakkında bilgi veren işletmeciler Samet Ak, Murat Vergili ve Mustafa Yılmaz 10’dan fazla şemsiyenin satışını yaptıklarını belirterek “Çivril üretim ve iş anlamında bölgenin önemli merkezlerinden biri. Uşak’ta üretim ve imalatını yaptığımız şemsiyeleri Çivrilli kullanıcılarla ile buluşturmak istedik. Özellikle tarla ve bahçelerde kullanılan türlerimiz çok ilgi görüyor. Bunun yanında evlerin bahçe ve balkonlarda kullanılan dekoratif çeşitlerimiz ile de Çivrillilerin hizmetindeyiz” dedi.

İşletmeci Samet Ak, talep doğrultusunda kiralama yaptıklarını da belirterek “mağaza ve işyerimizde bulunan şemsiyelerin büyük kısmı satış ürünü. Müşterilerimiz internet sayfamızdan ve buraya gelerek şemsiyelerimizi görebilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Bazı modellerimiz özellikle mevlit ve cenaze gibi kalabalık organizasyonlarda kullanmak üzere kiraya da verebiliyoruz. Sektörün öncülerinden olan firmanın Çivril’de şubesini açmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz” diyerek açılışa katılanlara teşekkür etti.