Çivril’in yetiştirdiği sevilen sanatçı EFE’nin, memleketinde çektiği klip yayına girdi.

Türkiye ve Avrupa’da geniş bir hayran kitlesi edinen Türk Halk Müziği Sanatçısı Çivrilli Efe Güngör’ün yeni klipi hayranları ile buluştu.

ÇİVRİL’DE ÇEKİLEN KLİP YAYINLANDI

Denizli'de Kargolar Alev Alev Yandı! Denizli'de Kargolar Alev Alev Yandı!

Geçen yıl piyasaya çıkan ‘Aydoğdu’nun Kızları’ albümünde yer alan Yörük Kızı türküsüne çektiği klip yayına girdi. Büyük beğeni toplayan klip yayınlandığı ilk gün binlerce kişi tarafından izlendi.

ÇİVRİL’DE ÇEKİLEN KLİP YAYINLANDI

Sevilen sanatçı EFE, Çivril Belediyesinin katkılarıyla çekilen klipin yayına girdiğini “Bu projede bizden desteğini esirgemeyen Çivril Belediye başkanı Sayın Niyazi VURAL‘a ve çekim süresi boyunca ekibimizin kahrını çeken sevgili kardeşim Özay Ayhan’a özellikle, teknik ekibime, oyuncu arkadaşımız Bilge Özelce’ye, Güray Şahan kardeşime ve Ufuk Orhanlar kardeşime teşekkürlerimi bir borç bilirim. Çivril’imizi tanıtmaya devam iyi seyirler…” ifadeleri ile duyurdu.

Tamamında Çivril’den görüntülerin yer aldığı klipte İğdir Mahallesindeki Paltaoğlu Konağı, Çivril Işıklı Millet Bahçesi, İlçe merkezinde bulunan tarihi Tren istasyonu ile Menderes Nehrinin geçtiği bölgelerde çekim yapıldı.

Editör: Haber Merkezi