Kızılcasöğüt Ortaokulu ve Nevişet Kameroğlu ortaokulunda yapımına başlanan halı saha inşaatlarını inceleyen Belediye Başkanı Niyazi Vural öğrenci ve okul idarecileri ile bir araya gelerek çalışmalar ve okul ihtiyaçları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yapılan halı sahalar ile okul sporlarının gelişimine destek olduklarını belirten başkan Vural öğrencilerin istek ve önerilerine önem verdiklerini belirtti. 

Çivril'e Yeni Halı Sahalar Yapılıyor

2019 yılından itibaren Çivril’de muhtelif mahalle ve okullarda 11 adet halı saha yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Niyazi Vural “son dört yılda ilçemizde farklı mahalle ve okullarda 11 adet Halı saha yaptık. Şimdi de Nevişet Kameroğlu ve Kızılcasöğüt ortaokulumuza iki adet halı saha kazandırıyoruz. Yapılan sahalarımız ile öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmasına olanak hazırlamış olacağız. Okullardaki öğrencilerimizin spor faaliyetlerindeki yeteneklerinin keşfedilmesi ve yetenekleri yönünde eğitim almaları Çivril ve ülke sporu açısından önemli. Bizde bu anlamda gerekli destek ve çalışmaları yaparak öğrencilerimize gençlerimize destek oluyoruz” dedi.

Çivril'e Yeni Halı Sahalar Yapılıyor

Kızılcasöğüt Ortaokulunda okul idarecileri ve öğrencilerle saha çalışmalarını inceleyen Başkan Niyazi Vural daha sonra Nevişet Kameroğlu ortaokulunda devam eden çalışmaları inceledi.

Çivril'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (29 Nisan-3 Mayıs) Çivril'de Bu Hafta Hava Durumu Nasıl Olacak? (29 Nisan-3 Mayıs)
Editör: Haber Merkezi