Amatör lig temsilcisi iki Çivril takımı hafta sonu oynanacak karşılaşmada kozlarını paylaşacak.

Birinci Amatör Lig’de mücadele eden Çivrilspor ile Gürpınarspor hafta sonu Ahmetçik spor tesislerinde karşı karşıya gelecek.

Ligin üçüncü haftasında karşı karşıya gelecek olan Çivrilli iki takım da üç puan için hazırlıklarına devam ediyor. Oynadığı üç karşılaşmadan galibiyetle ayrılan ve ligde 9 puanla lider durumda bulunan Gürpınarspor, ligin ilk haftasında aldığı galibiyet sonrası son iki maçını kaybeden Çivrilspor ile mücadele edecek.

Gençlerle kazanacağız

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Çivrilspor Kulüp Başkanı Barış Avcı genç bir takım olduklarını belirterek “yeni kurulan ve çok genç sporculardan kurulu bir takımız. Çoğu oyuncumuzun lig deneyimi ve tecrübesi yok. Ama bizim bu gençlere güvenimiz tam. Amatör sporun amacı da bu. Yetenekli gençleri bulmak, kazanmak ve yetiştirmek. Çivrilspor olarak tamamı Çivrilli sporculardan kurulu bir takım yaptık. Son iki maçta deneyimsizlik yüzünden kaybettik ama bu kayıplara üzülmüyoruz. Puan kaybettik gençleri kazanıyoruz. Bu gençlerle Çivril Futbolunun geleceği emin ellerde” dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Gürpınar Spor’un birinci Amatör Lig’in en iddialı takımı olduğunu belirten Avcı “hafta sonu güçlü bir takım olan Gürpınar spor ile karşılaşacağız. Amacımız galip gelerek hem moral hem de puan kazanmak” dedi.

Gülbeyaz Seviş'in Spor Hayatı Sona Erdi, Antrenör Ve Teknik Direktör Beraat Etti! Gülbeyaz Seviş'in Spor Hayatı Sona Erdi, Antrenör Ve Teknik Direktör Beraat Etti!

Gürpınar karşılaşmasını Çivril derbisi olarak değerlendiren Barış Avcı “Çivril’in güçlü iki takımının karşılaşması. Çivril derbisine tüm Çivrillileri bekliyoruz. Bu maçın kazananı Çivril ilçesi olacak. Çivrilli gençler olacak” dedi.

2023-2024 Amatör Lig Sezonuna MCT Sigorta sponsorluğu ile devam eden Çivrilspor Kulüp Başkanı Barış Avcı, “Çivril’in firması ile Çivril’in takımı ligi en iyi yerde tamamlayacağına inancımız tamdır.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi