Denizli'nin Çivril ilçesi Bağımsız Başkan Adayı Kemal Aslan seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Kemal Aslan, “Çivril kimin haklı kimin haksız olduğunu biliyor” dedi. 

Bağımsız aday olarak çalışmalarının daha heyecanlı devam ettiğini belirten Kemal Aslan “Eski partimde bu heyecan yoktu. Ben inançlı bir insanım ve her işte bir hayır olduğuna inanıyorum. Böyle olması benim için daha hayırlı oldu demek ki bütün Çivril benim haksızlığa uğradığımın farkında ve doğru yolda olduğumu bana söylüyorlar” şeklinde konuştu. 

Denizli’nin Keçi Çobanı Ozanı: Aşık Musa! Denizli’nin Keçi Çobanı Ozanı: Aşık Musa!

Whatsapp Görsel 2024 03 11 Saat 08.59.27 0Ca0Ad5D

Seçim çalışmalar kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan Seçim Koordinasyon Merkezinde proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ve her geçen gün kendisine gösterilen desteğin arttığını belirten Aslan, “Ortada bir mağduriyet ve hak ihlali var Çivril bunu görüyor. CHP adayı iken bu kadar çok destek ve heyecan yoktu. Çivril hakkaniyete değer veren yürekli insanların kenti benim de hakkımın yendiğini biliyorlar ve bana bu yolda destek olmaya devam ediyorlar” dedi.  

Ben Siyasete Bir Günde Atılmadım  

Çivililerin dert ortağı olmak ve sorunlara çözüm bulmak için siyaset yaptığının altını çizen Kemal Aslan, “Ben siyasete bir günde atılmadım. Etrafımdakilerin dolduruşuna gelerek de çıkmadım, ben doğduğumdan beri siyasetin içindeyim, hep oldum. Siyasi hayatımızda hep halkın içindeydik hala halkımızla beraberiz ve hep beraber olacağız. Siyasete Seçim Öncesi Başlamadım” şeklinde konuştu. 

Çözüm Bekleyen Sorunlar 

Çivril’de çözüm bekleyen acil sorunlar olduğuna dikkat çeken Aslan, “Çivril’de halen çözülemeyen bir çöp sorunu var, hep toplama hem de bertaraf ve depolama sorunu maalesef en büyük sorunumuz. EDS ile ilgili talepler var EDS uygulaması olması gereken yollar var. Bütün bunları tespit ettik çözümlerine dair projeleri hazırladık. Göreve gelir gelmez önem derecesine göre bütün sorunları çözeceğiz” dedi. 

İstihdam Oluşturacağız 

Çivril’in önemli sorunlarından birinin de istihdam olduğunu belirten Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, “Çivril’in en büyük sorunlarından biri de istihdam. Gençlerimiz işsizlik nedeniyle Çivril’i terk ediyor. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Göç veren değil göç edilen Çivililerin memleketine döndüğü bir tersine göç oluşturmak istiyoruz. Bunun için ilk etapta Çivril’in en büyük potansiyeli meyve üretiminden faydalanacağız, öncelikli olarak meyve kurutma tesisleri kuracağız. Gençlerimize iş kapısı açacak onlara istihdam oluşturacağız” açıklamasında bulundu. 

Hesabını Verebilirim 

Çivrillilerin kendisine güvendiğini belirten Kemal Aslan, “Ben Çivril’e sözler verdim Çivrilliler verdiğim sözleri tutacağıma inanıyor ve o sözleri yerine getirmem için bana imkan verecek olanak sunacaklar. Tek dileğim var eğer verdiğim sözleri yerine getirmeyeceksem Allah bana bu görevi nasip etmesin. Ben anlım açık bir siyasetçiyim verdiğim her sözün arkasındayım. Bugün ne dediysem beş yıl sonra bunun hesabını bana oy veren ya da vermeyen her Çivrilliye verebilmeliyim” dedi.  

Doğru Yolda İlerlediğimizi Düşünüyorum 

Yola biz olarak çıktık, biz olarak devam ediyoruz ve seçimi biz olarak kazanacak biz olarak Çivril’i birlikte yöneteceğiz. Yolumuz ve yolculuğumuz uzun bununda farkındayız, bu yolda bize destek olan her kardeşime her yurttaşımıza her hemşerimize saygı duyuyorum. Ben onlarla aynı yolda yürümeye varım ve bundan dolayı çok mutluyum” dedi. 

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli