Göçmesine rağmen aylardır yapılmayan Çıtak Köprüsünde yaşanan kazada üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Bayram tatili dönüşü 9 Haziran Pazar günü 05 FL 213 plakalı aracı ile Denizli İstikametinden Çivril istikametine doğru seyir halinde olan Ahmet Yıldırım yolun tek şeride düştüğü Çıtak Köprüsünde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu. Takla atan ve ters vaziyette duran aracın sürücüsü Ahmet Yıldırım ile araç içinde bulunan Hatice Yıldırım ve Merve Yıldırım çeşitli yerlerinden yaralandı.

ÇITAK KÖPRÜSÜ DEĞİL SIRAT KÖPRÜSÜ

Olay yerine gelen ambulansla Çivril Devlet Hastanesine sevk edilen yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazayı görerek olay yerine gelen vatandaşlar; “Bir yolun yapılması için ne olması gerekiyor? Birinin ölmesi mi gerekiyor. Allah korusun bu kazada üç kişilik bir aile yok olabilirdi. Biz buraya artık Çıtak Köprüsü değil Sırat Köprüsü diyoruz. Köprüden geçersen yaşarsın durumuna geldik. İnsan hayatı bu kadarda ucuz olmamalı.” dediler.

Genişletilerek yapılan Denizli Çivril karayolu üzerinde bulunan Çıtak Köprüsünün bir kısmı yolun trafiğe açılmasından bir süre sonra yıkılmıştı. Yıkılmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen halen yapılmayan köprü ve yolda trafik tek şeritten sağlanıyor.

Editör: Haber Merkezi