Valilik izniyle başlatılan yardım kampanyası kapsamında Çivril Pazaryeri’nde açılan bağış standını ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Hatice Altıntaş ile CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Bedri Ataş, bir süre stand görevlileriyle birlikte bağış toplama çalışmalarına katıldı.
Ziyaret sırasında açıklamada bulunan CHP İlçe Başkanı Hatice Altıntaş, çocukların sağlık ve güven içinde yaşadığı bir ülke için mücadele ettiklerini belirterek, “DMD kas hastası Mert Eskici için Valilik izniyle başlatılan yardım kampanyasına destek amacıyla pazar yerinde kurulan kermes ve bağış standını ziyaret ederek bu anlamlı dayanışmaya biz de katkı sunduk” dedi.
CHP İlçe Başkanı Altıntaş, Mert’in tedavisine katkı sağlamak amacıyla tüm Çivrillileri kampanyaya destek vermeye davet ederek, vatandaşların dayanışmasının büyük önem taşıdığını ifade etti.





