Denizli’de Bisiklet Yarışı Nefes Kesecek! Denizli’de Bisiklet Yarışı Nefes Kesecek!

Irlıganlı Spor maçında alınan bir puanın kendilerini üzdüğünü belirten Başkan Kerem Boso “mutlak galibiyet parolası ile çıktığımız maçta kendi evimizde iki puan kaybettik. Kaybettiğimiz iki puan bizi üzse de takımın oyunu gelecek maçlar için umudumuzu arttırdı. Futbolda sonuç önemli bunun farkındayız ama yeni kurulan bir takım için uyum ve birlik gelecek yıllar ve maçlar için daha önemli” dedi.

Ligde kolay maç olmadığına dikkat çeken Boso “BAL’da kolay maç yok. BAL’da uzun yıllar mücadele etmiş takımlar var ve bu takımlar hem mali açıdan hem de teknik açıdan çok donanımlı takımlar. Biz BAL’a bu sezon çıktık. Yeni bir teknik ekip yeni bir takım kurduk. Elbette kaybedilen puanların mazereti olmaz ama yeni bir takım olarak elimizden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Daha iyi olacağız. Hem teknik heyet hem de oyuncularımız bunu yapacak donanımda” dedi.

Güçlü ve tecrübeli takımlara karşı oynuyoruz

BAL’da mücadele eden birçok takımın uzun yıllar BAL’da oynadığını belirten Başkan Kerem Boso “BAL, amatör ligden çok farklı. Burada karşı karşıya geldiğimiz birçok takım uzun yıllardır BAL’da mücadele eden takımlar. Profesyonel liglerden gelme birçok oyuncuları var. Alt yapıları ve mali yapıları güçlü. Bizim oyuncularımız genç azimli ama BAL tecrübeleri yeni. Biz enerjimiz ve azmimizle bu ligde Çivril ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Yeşil Çivril Belediye Spor, Manavgat Belediye spor ile 03.12. 2023 Pazar gün saat 14.00 de Manavgat İlçe stadında karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi