Ramazan Bayramına sayılı günler kaldı. Resmi kurumlar ve bazı özel firmalar bayram tatili 9 gün olarak açıkladı. 10-11-12 Nisan’da Ramazan Bayramı kutlanacak. 9 Nisan Salı günü ise Arife günü yani Ramazan Ayının son günü olacak. Pek çok kişi bu bayramı ailesi ile geçirirken pek çok kişide tatil programı yaptı. Bununla birlikte Denizli’de otobüs terminalinde ve yollarda yoğunluk oluştu. Otobüs Firmaları,  yolcu talebini karşılamak maksadıyla ek seferler düzenlemeye başladılar. Talep artışının ardından bilet fiyatlarına da zam yapıldı.

Denizli’de Sürücü Mağdur Yaya Mağdur! Ne Olacak Bu Park Sorunu? Denizli’de Sürücü Mağdur Yaya Mağdur! Ne Olacak Bu Park Sorunu?

Çivril Otobüs Biletlerine Zam Yapıldı Mı?

Peki Denizli’nin Çivril İlçesine yada Çivril İlçesinden Denizli’ye yolcu taşımacılığı yapan otobüslerin bilet fiyatlarına zam yapıldı. Otobüsler bayramda çalışacak mı?

Denizli’nin Çivril İlçesine yada Çivril İlçesinden Denizli’ye yolcu taşımacılığı yapan otobüsler, Bayram boyunca çalışacak. Yoğunluk durumunda ise ek seferler düzenleneceği bildirildi. Denizli – Çivril, Çivril – Denizli otobüs fiyatları ise 130 liradan satışını sürdürüyor.

Editör: Kardelen Başol