Denizli’nin Çivril ilçesinin Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Hakan Uyanık, iftar yemeği verdi. Geleneksel hale gelen iftar yemeği, Çivril Otomobilciler ve Şoförler Odası bahçesinde yapıldı.

Baskan Hakan Uyanik Geleneksellesen Iftar Yemegini Verdi1

''Ne Yapsam Kilo Veremiyorum'' Diyenler Dikkat! Nedeni Duygularınız! ''Ne Yapsam Kilo Veremiyorum'' Diyenler Dikkat! Nedeni Duygularınız!

Göreve geldikten sonra iftar yemeği düzenlemeye başlayan Çivril Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Hakan Uyanık, geleneği bu yıl da bozmadı. Oda bahçesinde düzenlenen yemeğe oda üyeleri, çok sayıda Çivrilli ve STK temsilcisi ile Çivril Belediye Başkanı Semih Dere katıldı.  

Baskan Hakan Uyanik Geleneksellesen Iftar Yemegini Verdi3

İftar yemeğine katılan misafirleri ile yakından ilgilenen oda başkanı Hakan Uyanık, davetine katılan herkese teşekkür ederek, “Üç yıldır odamızda kendi imkanlarımızla iftar yemeği programı düzenliyoruz. Hem oda üyelerimizi hem de Çivrillileri aileleri ile birlikte ağırlıyor, Ramazanın ruhuna yakışan şekilde iftarımızı yapıyoruz. Bu yıl da Ramazan ayının son günlerinde yine bir araya geldik. Oda bahçemizde iftarımızı yaptık. Denizli’den ve Çivril’den davetimize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Allah yaptığımız ibadetleri ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin” dedi.

Baskan Hakan Uyanik Geleneksellesen Iftar Yemegini Verdi2

Editör: Kardelen Başol