Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen olay, görenleri dumura uğrattı. Alınan bilgiye göre, kreşte grup sorumlusu olarak çalıştığı öğrenilen öğretmen A.Ç. ve çocuk bakıcısı B.G.'nin çocuklara sert tutum ve davranışlarda bulunarak şiddet uyguladığı iddia edildi.

Gördükleri Şiddet, Evde Oyun Oynarken Ortaya Çıktı

Kreşe bırakılan çocukların evde oyun oynarken farklı davranışlar sergilemesi üzerine aileler durumdan şüphelendi. Çocuklar, aileleri eşliğinde pedagog ile görüştüklerinde, kreşteki görevlilerin uygun olmayan davranışlarını ailelerine anlattı. Bunun üzerine aileler kreş hakkında savcılığa giderek sorumlular hakkında şikayetçi oldu.

Aydindaki Kres Siddeti Pes Dedirtti1

Çocuklara Uygulanan Şiddet Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Görüntülerde kreş görevlilerinin ortak alanda çocukları eliyle iterek yere düşürdükleri, uygunsuz ve sert davranışlarda bulundukları görüldü.

Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz” Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz”

Kreşe Yaptırım Uygulandı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün, çocuklara kreşte gerçekleştirilen sert tutum ve davranışları güvenlik kamerası kaydı ile tespit ederek, kuruma yaklaşık 114 bin TL cezai yaptırım uyguladığı öğrenildi.

Olayın duyulmasının ardından kreşin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, yaşanan olay yüzünden üzgün olunduğu ve sorumlu kişilerin kreşle ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi