Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce 2019 “Huzur Bocce Ligi” müsabakası Çivril’de yapıldı.

  • Huzurevi Gençleri Bocce’de Rakip Tanımadı

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün huzurevleri arası düzenlemiş olduğu Bocce turnuvası kapsamında Çivril’e gelen Fethiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bocce takımı ile yarıştı.

Yaşlılara yönelik fiziksel aktivite çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen “Huzur Bocce Ligi”n de Çivril Huzurevi Bocce Takımı, Fethiye Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Bocce takımını 12-10 mağlup etti.

  • Huzurevi Gençleri Bocce’de Rakip Tanımadı

YILIDIRIMOĞLU TAKIMINA UĞUR GETİRDİ

Oyun arasında verilen molada eline konan bir uğur böceğini 4-8 geride olan Çivril Bocce takım kaptanına veren Çivril Huzurevi Müdürü Ali Yıldırımoğlu; “Bu uğur böceği size uğur getirsin. Şansınız açılsın ve oyunu siz kazanın” dedi.

Müdür Yıldırımoğlu’nun uğur böceğinden midir bilinmez ama Çivril takımı “O Sene Bu Sene” diyerek atağa geçti ve oyunu 12-10 önde tamamladı.

Çivril Huzurevinde yaşayan genç delikanlılar heyecanlı ve eğlenceli geçen karşılaşmada ilk kez kazanıyor olmanın sevincini yaşadı.

Yeni arkadaşlıklar edindiklerini söyleyen İhtiyar Delikanlılar; “Huzurevinde vakit geçirmek zor oluyor. Bocce oynayarak eğleniyoruz. Günlerimiz daha dolu dolu geçiyor.” Dediler.

  • Huzurevi Gençleri Bocce’de Rakip Tanımadı

Çivril Bocce Takım Antrenörü; “Çivril Huzurevi Bocce Takımı üç kez yarışmaya katıldık ve hiç birini kazanamamıştık. Hiç şampiyonluğumuz da olmadı. Ancak bu sene çok iyi oynadık. Bundan sonra üç maçımız daha var. Eğer onları da geçebilirsek inşallah Antalya’ya şampiyonaya gitmek istiyoruz.” Dedi.

Fethiye Huzurevi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Takım Antrenörü ; “Güzel bir maçtı, rakibimiz de iyiydi. Dostluk kazandı. Bundan sonra umarım bizim için daha iyisi olur. Şu ana kadar dört maç oynadık ve üç maçı kazanmıştık. Bu ikinci mağlubiyet. Önümüzde üç maç daha var. Artık hedefimiz o üç maçı da kazanıp burayla birlikte şampiyonaya beraber gidebilmek.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi