Oyun parkı su altında kaldı mahalleli ve çocuklar isyan etti. Facebook’tan yapılan paylaşıma sessiz kalmayan Büyükşehir Belediyesi suyu tahliye etti.

Kıralan mahallesinde bulunan bir çocuk oyun alanı ve park su altında kaldı. Belediyeden yardım isteyen mahalle sakinleri suyun bir aydır temizlenmediğini belirterek “su o kadar çok bekledi ki koku oluşmaya başladı” dedi.

SU ALTINDA KALAN PARKA BÜYÜKŞEHİR MÜDAHALESİ

Kıralan mahallesi Taban Gölü mevkinde bulunan oyun alanı ve park yağışlardan olumsuz etkilendi. Sürekli yağış alan bölgede park alanında biriken sular çocukların oyun oynamasına engel olurken mahalle sakinleri parkın bakıma alınması ve oyun parkurunun en azından zeminin yenilenmesini istedi. Yağışlardan sonra biriken suyu kendi imkanları ile bir süre temizlediklerini ancak yağışların sürekli olmasından dolayı tekrar su biriktiğini belirten mahalleli “çocukların oyun oynadığı insanların oturup kalktığı bir alan. Bir aydır su altında biz birkaç kez kendimiz temizledik ama yağan yağmurla yeniden su birikti. Zabıta geldi baktı gitti. Defalarca ulaşmaya derdimizi anlatmaya çalıştık. Buranın yenilenmesi en azından zeminin yeninden düzlenmesi gerek. Çocuklar oyun oynamaya gidince tedirgin oluyoruz. Birkaç hafta sonra okullar kapanınca çocukları evde tutmak ya da gitmelerine engel olmak imkansız hale gelecek. Belediyenin bu sorunu çözmesini istiyoruz” diyerek sosyal paylaşım sitelerinden yaptıkları paylaşım ile yetkililerden yadım istediler.

Başkan Vekili Ali Marım'ın kardeşi Son Yolculuğuna Uğurlandı Başkan Vekili Ali Marım'ın kardeşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Büyükşehir anında müdahale etti

Vatandaşların sosyal paylaşım sitesinde paylaşımlarından sonra harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri mahalleye giderek parkta biriken suyu vidanjör aracılığı ile tahliye etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası vatandaşlar “Büyük şehir belediye başkanımız sağ olsun sesimizi duydu” notu ile sosyal paylaşım sitesinden yaptıkları paylaşım ile başkan Osman Zolan ve İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi