Denizli’nin Çivril İlçesinde yaşayan ve bir süre önce eşinden boşanan K.A. başka bir adamla Denizli kent merkezinde yaşamaya başladı. Eski eşinin başka biri ile yaşamasını hazmedemeyen M.A.A., üç oğlu ile birlikte, eski eşine tuzak kurdu. Oğullarından biri, annesini arayarak Denizli’nin Çal İlçesi’ne bağlı Denizler Mahallesi’nde yaralandığını söyledi. K.A. erkek arkadaşı ile birlikte ticari taksiye binerek Denizler Mahallesi’ne geldi.

Taksiye Av Tüfekleri İle Ateş Açtılar

Yaralı olduğunu söyleyen oğlunun yerde yattığını gören K.A taksiyi yavaşlattı, o sırada saklandıkları yerden çıkan baba ve oğulları av tüfekleri ile taksiye ateş açtı.

Çok sayıda kurşunun hedefi olan taksinin sürücüsü, hiç durmadan dönüş yaparak en yakın konumda bulunan Kaklık Jandarma Karakoluna sığındı. Silahlı pusuda yaralanan K.A. ve U.A., burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan baba M.A.A. ve oğulları S.A., T.A. ile O.A., ifade işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle adli makamlara sevk edildi.

‘Kasten ve tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla hakim karşısında çıkan baba M.A.A. ve oğulları S.A. ile O.A. tutuklanırken; ailenin diğer oğlu T.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Sosyal Medya Hesabında Paylaştığı Videolar İle Tehdit Etmiş

M.A.A.’nın aylar önce eski eşi K.A.’ya attığı mesaj ve sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı. M.A.A., K.A ile hiçbir bağlantısının kalmadığını, başına bir şey gelmesi durumunda, bundan kaçtığı U.A’nın sorumlu olduğunu yazdı. Ayrıca K.A’nın kaçarken evinden altın çaldığını iddia etti.

Denizli’de 3 Araç Birbirine Girdi Denizli’de 3 Araç Birbirine Girdi

Öte yandan, M.A.A. sosyal medya hesabında yaptığı videolu paylaşımları ortaya çıktı. Videoda M.A.A ve ailesi, K.A.’ye küfür, hakaret ve tehditler ile eşyalarını yaktı. M.A.A “Bu eşyaları yaktığım gibi seni de yakacağım” dedi. Başka bir videoda ise, K.A’ya ve kaçtığı U.A’ya küfür, hakaret ve tehditlerini sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi