Hasta Yakınları Denizli Devlet Hastanesi’nin Yoğun Bakımını Bastı! Hasta Yakınları Denizli Devlet Hastanesi’nin Yoğun Bakımını Bastı!

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve Çal Belediye Başkanı Adayı Ahmet Hakan katıldı.

CHP Çal İlçe Başkanı, “Beş Aralık itibariyle aday başvuru süreçlerimiz bitti. Ali Güner Mete ve Ahmet Hakan başvurusu gelen adaylarımızdı. CHP İlçe Örgütü ve üst kollarla yaptığımız toplantılar sonucu tek adaya gidilmesi kararlaştırıldı.” açıklamasını yaparak Genel Merkez kararı ile adayın Ahmet Hakan olarak belirlendiğini ilan etti.Denizli'nin İlk Adayı Belli Oldu

Denizli Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan kendini tanıtarak başladığı konuşmasına 27 yıllık öğretmenlik hayatından bahsederek devam etti. “Yurdun çeşitli yerlerinde görevler yaptım ve 2005’te Çal’a doğduğum yere geri döndüm. İkinci üniversitemi sosyoloji üzerine okudum. Siyasete ön hazırlık için faydalı olacağını düşünüyorum. 2014’te de seçimlere katılmıştım fakat sonuç istediğimiz gibi olmadı. Yine de CHP’nin mutfağından, özünden gelip tecrübe edindim. Bu sayede bu dönemde güzel şeyler olacak. Bu sefer yolumuzu zaferle taçlandıracağız.” dedi.

Denizli'nin İlk Adayı Belli Oldu

Tersine Göç Problemine Çözüm

Çal için projelerinden bahseden Ahmet Hakan, en büyük projelerinin tersine göç üzerine olduğunu dile getirdi.

Projeler hakkında tüm detayları video haberimizde bulabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi