22 yıldır AK Parti içinde aktif siyaset yapan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday gösterilmeyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Adaylığını sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından duyuran Başkan Niyazi Vural açıklamasında “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan saygım ve muhabbetim bakidir” dedi.

Ümit Bahtiyar, İYİ Partiden İstifa Etti Ümit Bahtiyar, İYİ Partiden İstifa Etti

Açıklamasında aday gösterilmemesinin parti içinde yaşanan siyasi çekişmelere bağlı olduğunu belirten Başkan Vural “Yedirmedim. Milletin emanetine sahip çıktım. Buna rağmen 22 yıldır mensubu olduğum, gönül verdiğim partim, siyasi çekişmeler nedeniyle beni aday göstermedi” dedi.

“22 Yıldır Gönül Verdiğim Partim, Siyasi Çekişmeler Nedeniyle Beni Aday Göstermedi”

Belediye Başkanı olarak görev yaptığı sürede dünya genelinde yaşana Korona Virüs salgını Küresel Ekonomik kriz ve yüzyılın depremi gibi büyük afetlere rağmen Belediyenin mali yapısını düzelttiklerinin altını çizen Başkan Vural “Beş yıllık görev sürem içinde belediye borç durumu, iki yıllık korona, depremler, afetler ve küresel ekonomik krizlere rağmen sizlere hizmet ettim. Eserler bıraktım. Çalmadım, çaldırmadım. Yetimin malını yemedim. Yedirmedim. Milletin emanetine sahip çıktım. Buna rağmen 22 yıldır mensubu olduğum, gönül verdiğim partim, siyasi çekişmeler nedeniyle beni aday göstermedi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan saygım ve muhabbetim bakidir. Koltuk, makam sevdalısı olmadım, olmam da ama Çivril Sevdalı olduğum için bunu bilen hemşerilerimin sizlerin yoğun ısrarları ile Sayın Fatih Erbakan'ın Genel Başkan olduğu Yeniden Refah Partisinden aday oldum. Sizlere güveniyor, ahlakı belediyeciliğin devamı için yeniden desteklerinizi bekliyor, sizleri saygıyla selamlıyorum” dedi.

Niyazi Vural Sessizliğini Bozdu “ Koltuk Makam Sevdalısı Olmadım Benim Sevdam Çivril1

Editör: Hatice İçke