Katıldıkları her turnuva ve şampiyonadan madalyalar ile dönen Çivril Bilek Güreşi takımı Milli Takım seçmeleri için yola çıktı. Çivrilli bilek güreşicileri, düzenlenen program ile Samsunda düzenlenecek Milli takım seçimlerine katılmak için Belediye Başkanı Niyazi Vural ve aileleri tarafından yolcu edildi.

Genç Sporcu Denizli'den Türkiye'ye Açılacak! Genç Sporcu Denizli'den Türkiye'ye Açılacak!

Avrupa ve Dünya şampiyonlarında kazandıkları madalyalar ile Çivril’i başarı ile temsil eden Yeşil Çivril Belediyespor Bilek Güreşi takımı Milli takım seçimlerine katılmak üzere Samsun’a gitti. Çivril otogarında düzenlenen tören ile yola çıkan sporcuları aileleri ve Başkan Niyazi Vural dua ederek yolcu etti. Törende sporcularla bir araya gelen ve başarı dileyen Başkan Niyazi Vural Çivril’li yetenekli birçok sporcunun Milli takıma girmesi için destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Başkan Vural yaptığı konuşmada “Samsun'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Bilek Güreşi Milli takım seçmelerine katılacak olan Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü Bilek Güreşi sporcularımızı dualarla uğurladık. Şampiyonada Çivril'imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyor, başarılar diliyorum. Rabbim, genç sporcu kardeşlerimizin bileklerine güç ve kuvvet versin.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Atakan Göker