Adaylık başvurusunun ardından çalışmalarına başlayan Çivril Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Çivril Belediye Başkan Adayı Niyazi Vural Özdemrci mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle pazarında esnaf ziyareti yapan Başkan Vural burada yaptığı konuşmada Çivril’de aday olan isimlerin Tavas’lılar tarafından belirlendiğine dikkat çekerek, “Çivril’in adayını Çivilliler belirler. Çivril’in kaderi Tavas’tan değil Çivril’den, Özdemrici’den, Haydan’dan belirlenir” dedi.

Niyazi Vural, “Çivril’in Kaderi Tavas’tan Değil Çivril’den Belirlenir”

Çalışmalarında başkanlık dönenimde Çivril’e kazandırılan hizmetler konusunda açıklamalarda bulunan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Beş yıllık görev süremizde mahallelerimizde ve Çivril’de eksik olan hizmetleri yerine getirmeye çalıştık. Yaptığımız çalışmalar ortada biz bu hizmetleri Çivril’imizin ve mahallelerimizin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda yapıldı” ifadelerini kullandı.

TBMM’den Denizli’ye Teşekkür TBMM’den Denizli’ye Teşekkür

Özdemirci mahallesinde kapalı pazaryeri ve sosyal alan ihtiyacını giderdiklerini belirten Mevcut Başkan Vural, “Özdemirci mahallemiz yıllardır kapalı pazar yeri istiyordu. Göreve geldikten sonra ilk projelerimizden biri Özdemirci’ye kapalı Pazar yeri ve düğün alanı yaptık. Şimdi sırada Özdemirci mahallemize Kültür merkezi yapmak var. Vereceğiniz destek ile önümdeki dönem Özdemirci mahallemize Kıralan ve Gümüşsu mahallemize yaptığımız kapalı ve çok amaçlı kültür merkezi yapacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Durmuş Özke