Çivrilli Yusuf garip meclise girecek

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çivril İlçe teşkilatı Çivrilli Yusuf Garip’i meclise göndermek için çalışmalarına hız verdi.

MECLİSTE PATATES SOĞAN SEVENLER DEĞİL VATANINI MEMLEKETİNİ SEVENLER OLACAK

MHP Denizli ikinci sıra Milletvekili adayı Yusuf Garip’in memleketi Çivril’den alacağı oylar ile meclise gideceğini belirten MHP Çivril İlçe Başkanı Lütfi Karaman “Çivril’in evladı, Denizli’nin yiğit çocuğu Yusuf Garip’in Meclise gitmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisinden iki isim Denizli milletvekili olarak Ankara’ya gidecek bunlardan biri de Yusuf Garip” dedi.

MHP Çivril teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi veren Lütfi Karaman Türkiye Yüzyılı için MHP’li ve Ülkücü isimlerin mecliste olması gerektiğini vurguladı. Genel başkan Devlet Bahçeli önderliğinde seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten başkan Karaman “her seçim önemli fakat bu dönem, mecliste vatan, millet, bayrak sevdalı isimlerin daha çok olması gereken bir dönem. 14 Mayıs seçimlerinde vatan sevdalısı ne kadar çok isim meclis koltuklarında olursa bu millete ihanet edenlerden o kadarı meclise girememiş olur. Genel başkanımız Devlet Bahçeli önderliğinde, bu şuurla çalışıyor sokak sokak derdimizi anlatıyoruz” dedi.

Bizimki Makam ve koltuk sevdası değil

Cumhur ittifakı kurulurken MHP’nin hiçbir talep ve istekte bulunmadığına dikkat çeken Lütfi Karaman “bizim derdimiz memleket. MHP’li hiçbir isim ne meclis için ne vekillik ne de bakanlık için bu yola çıkmadı. Onun için diyoruz ki mecliste, soğanı patatesi sevenler değil memleketini vatanını bayrağını sevenler olmalı” dedi.

Editör: Haber Merkezi