Denizli Aşağıdağdere’de Şirkete Karşı Vatandaş Kazandı Denizli Aşağıdağdere’de Şirkete Karşı Vatandaş Kazandı

KESK Denizli Şubeler Platformu, 1 Mayıs İşçi bayramı öncesinde birlik ve dayanışma gecesi düzenledi. Pek çok sendika, sivil toplum örgütü, meslek odaları, siyasi parti mensupları ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu katılım gösterdi. Gerçekleşen etkinlikte 1 Mayıs’a en kitlesel şekilde katılım çağrısı yapıldı.  

Kesk 1

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Denizli Şubeler Platformu tarafından 1 Mayıs öncesinde birlikteliği artırmak amacıyla organize edilen birlik ve dayanışma gecesi, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.  

Dayanışma gecesi, çeşitli ikramlar eşliğinde Grup Dar Sokak tarafından verilen konserle devam etti. Konserde söylenen şarkılara konukların da eşlik ettiği ve halayların çekildiği program, gece sonunda hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi. Aynı zamanda programda ikramda bulunan garsonlarda misafirlere eşlik ederek birlikte eğlendi.  

Keks 2

Etkinliğe sendika üyelerinin yanı sıra Denizli’de bulunan siyasi parti ve demokratik kitle örgütlerinin başkanları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım da katıldılar. 

Dayanışma gecesinde söz alan KESK Denizli Dönem Sözcüsü Selçuk Göçer, KESK olarak bu yılki İşçi Bayramını çok daha kitlesel ve anlamlı bir şekilde kutlamak gayretinde olduklarını ifade etti.  

Daha sonra konuşan Eğitim Sen Denizli Şube Başkanı Hüseyin Özdemir de KESK olarak toplumsal mücadele tarihinin içinden çıkmış bir konfederasyon olduklarını vurgulayarak bugünden sonra da aynı kararlılıkla yol aldıklarına vurgu yaptı.  

Eğitim Sen Genel Başkanı Kemal Irmak ise yaptığı konuşmada dün olduğu gibi bugün de çağdaş ve laik eğitim yolunda sendikal çalışmalarını sürdürme gayretinde olduklarının altını çizdi.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli