Denizli ve Muğla'da Jandarma Suç Araştırma Timleri ( JASAT) tarafından gerçekleştirilen kaçak göçmen operasyonu sırasında yaşanan olağanüstü bir olay dikkat çekti. Pamukkale ilçesinde bir pansiyonda düzenlenen operasyonda 43 yabancı uyruklu kişi yakalanırken, operasyonun dönüşünde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Takip altındaki hırsızlık şüphelisi olarak belirlenen 34 yaşındaki Blandenie N.L.'nin hamile olduğu tespit edildi ve sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Kaçak Göçmen Operasyonunda Hırsızlık Yapan Kadın Doğum Yaptı

Sağlık kontrolü sırasında olayın seyri beklenmedik bir şekilde değişti. Blandenie N.L., hastanede doğum yapma aşamasına geldi ve acil bir doğum gerçekleşti. Bu beklenmedik durum, JASAT timlerinin operasyonunun seyrini tamamen değiştirdi ve öncelikle güvenlik ve operasyonel endişelerin ötesinde bir insanlık hikayesine dönüştü.

Denizlili Kadın Marmaris’te Öldürüldü Denizlili Kadın Marmaris’te Öldürüldü
Kaçak Göçmen Operasyonunda Hırsızlık Yapan Kadın Doğum Yaptı

Yabancı uyruklu kadın, girdiği markette önce çevresini kontrol etti. Ardından elinde bulunduğu torbayla alkollerin bulunduğu dolaptan şişeleri bir bir çaldı. Alkol çaldığının fark edilmemesi için ise 2 adet alkol satın alarak marketten ayrıldı. Kaçak göçmen operasyonu öncesinde marketten alkol hırsızlığından dolayı takip edilen 2 yabancı uyruklu kadından, 34 yaşındaki Blandenie N.L.’nin hamile olduğu ortaya çıktı. Doğumun ardından, Blandenie N.L. bebeğine "Meva Ela" ismini verdi ve ilginç bir şekilde, dünyaca ünlü yazar Paulo Coelho'nun "Doğru söyleyip birini ağlatmak, yalan söyleyerek güldürmekten iyidir" sözünü ajandasına yazdı. Bu söz, yaşadığı zorlu sürecin ve kaçak göçmen operasyonunun getirdiği karmaşık duyguların bir ifadesi olarak algılandı.

Editör: Haber Merkezi