Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler! Özgür Özel’den Şeniz Doğan’a Övgü Dolu Sözler!

Gerçek Belediyecilik sloganı ile yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Çivril Belediye Başkan adayı Gürcan Güven, esnaf ve işyeri ziyaretleri ile çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden Güven, pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi. Esnaflarla sohbet eden hayırlı, bereketli kazançlar dileyen Başkan Güven, işyeri sahiplerinin talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaşan Gürcan Güven, Pazar yerinde de alışverişe gelen vatandaşlarla hasbihal etti.
Pazaryeri ziyaretinde AK Parti adayı Gürcan Güven’e; ‘İnşallah siz kazanacaksınız’ diyen vatandaşlar, yeni dönem için desteklerini dile getirdi. Vatandaşlar, Gürcan Güven’e, ilk başkanlık döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “dualarımız sizinle, birlikte kazanacağız, Çivril sizinle güzel. Başkanken yaptığınız hizmetleri biliyoruz bu dönem daha çok çalışacağınıza inanıyoruz” diyerek moral ve destek verdi. 
Destek ve verdikleri moral için vatandaşlara teşekkür eden Gürcan Güven “Allah hepinizden razı olsun. Şehrimizde sadece ben değil hepimiz kazanacak. Çivril kazanacak. Desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Gurcan Guven Ruzgar Kayadan Toz Alir1

“Çivril’i Yeniden Şahlandıracağız”

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Gürcan Güven, “Çivril’de yaşayan ticaret yapan üreten herkese büyük önem veriyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızla buluşarak talep ve önerilerini dinliyor; onlar için çözüm üretiyoruz. Her birinin, şehrimizin sosyal ve ekonomik dokusunda önemli bir rolü var. Pazarımızın renkli ve canlı atmosferini oluşturan esnaflarımız, şehrimizin de can damarı. Belediye olarak her alanda olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde her zaman esnafımızın, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnşallah önümüzdeki dönemde hep birlikte el ele vererek Çivrilimizi şahlandıracağız” diye konuştu.
Ziyaret ve çalışmalarında birlik ve beraberliğin önemine değinen Gürcan Güven “Birlikte bereket vardır. Her zaman bir olacağız. Seçim döneminde bu birliğe ve beraberliğe daha çok önem vereceğiz. Birlikte Çivrilimizi daha güzel günlere taşıyacağız. AK Parti bugüne kadar el ele yürüyerek kazandı. Bugünde el ele olacağız. Bir olacağız, beraber olacağız biz kazanacağız” dedi. 

“Rüzgar Kayadan Toz Alır”

Ak Parti’nin tüm rakipleri ile yarışmaya hazır olduğunun altını çizen Gürcan Güven “Bu seçim döneminde bazı isimler daha önce Ak Parti’de kendilerine yer edinmiş kişiler. Şimdi ayrılarak farklı partilerden aday oldular. Eşyanın tabiatında vardır, arızalı kısım atılır. Ayrılanlar, gidenler bugüne kadar AK Parti ismiyle bir yere gelen isimler. İstedikleri olmayınca başka partilere gittiler, giden gitsin. Rüzgar kayadan sadece toz alır.  Gerçek AK Partililer burada. Biz buradayız dava adamları burada” dedi. Rakip ayırmadan seçime hazır olduklarını belirten Güven “bizim için önemli olan Çivril’e kazandıracağımız hizmetler, yapacağımız işler. Biz karşımızda kim var diye değil yanımızda kim var diye bakarız” dedi.

Editör: Durmuş Özke