Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten İYİ Parti Çivril Belediye Başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu https://www.genccivrilgazetesi.com internet haber sitesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Adaylar arasında başkanlık ve kamu görevi deneyimi en fazla olan isim olarak Çivril için faydalı ve ihtiyaç olan projeler hazırladıklarını söyledi. 
İyi bir seçim süreci geçirdiklerini ve halktan beklediklerinin üzerine bir ilgi gördüklerini belirten Çorbacıoğlu “Oy oranımıza bakarak bizleri üçüncü dördüncü parti olarak konumlandırdılar ancak gittiğimiz mahalle ve esnaf ziyaretlerinde gönüllerde birinci olduğumuzu gördük. Çivril’in dürüst ve şeffaf belediyeciliğe olan hasretini ve ilkeli siyasete duyduğu özlemi gördük. İYİ Parti olarak bu beklentileri yerine getirmek için yola çıktık karşılığını görmek bizlere cesaret ve umut verdi” dedi. 

“300’den Fazla Gence Belediyede İş Sözü Verilmiş”

Mahalle ziyaretlerinde seçmenlerden aldıkları en büyük isteğin belediyenin hesap verebilir olması ve şeffaflık olduğunu belirten Çorbacıoğlu “Çivril karanlık işlerden, garip ilişki ve çıkar siyasetinden bıkmış. Gittiğimiz her mahallede bunlarla karşılaşmak üzücü ancak çözümün İYİ parti olarak görülmesi sevindirici” dedi.  Mahallelerde özellikle gençlerin ve ailelerin iş vaadiyle kandırıldığını gördüklerini belirten İsmail Çorbacıoğlu “Özellikle kırsal mahallelerde gençlere belediyede iş sözü verilmiş. Ailelere evlatlarına iş verilerek güzel bir gelecek umudu verilmiş. Bizim tespit ettiğimiz şu anda 300’den fazla gence Çivril belediyesinde iş sözü verilmiş. Daha fazlasına da özel sektörde işe yerleştirileceği söylenmiş. Tüm bu ailelerin vebalini nasıl ödeyecekler. Siyaset maalesef günden güne yalana batıyor, insanların duygularıyla oynanıyor.” dedi. 

Iyi Partili Adaydan Carpici Iddia Gencleri Is Vaadi Ile Kandiriyorlar1

“Çalışanlara Mobing Uygulanıyor”

Gençlere iş sözü verilirken Belediye çalışanlarına da oy kullandıkları sandıklar ve oy oranları ile ilgili baskı yapıldığını belirten İYİ Parti Çivril Belediye başkan adayı İsmail Çorbacıoğlu “Gençleri iş vaadiyle kandırırken, Büyükşehir ya da Çivril Belediyesinde çalışan bazı çalışanlara da sandıklarındaki oy oranı ile ilgili baskı ve mobing yapıldığını duyduk. İnsanın hür iradesinin tecellisi olan seçimlerin ekmek ve iş üzerinden baskı unsuru olması insanlık adına çok üzücü” dedi. 
İYİ Parti ile birlikte baskı ve mobingin sona ereceğini belirten Çorbacıoğlu “Çivril için güzel projeler hazırladık geliyoruz. Bütün bu sorunlar İYİ parti Belediyeciliği ile son bulacak. Biz kişilerin işinden başka hiçbir şeyi ile ilgilenmeyeceğiz” dedi. 

“Köylere Ulaşım Sağlanacak”

Mahallelerde karşılaştıkları sorunların başında ilçe merkezine ulaşım olduğunu belirten İsmail Çorbacıoğlu “Mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız özellikle İlçe merkezine ulaşım konusunda bizden talepte bulundu. En azından haftada bir gün ilçe merkezine rahat gitmek istiyorlar bu da en doğal hakları. Bu konuda bir çalışma yaptık. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ring seferle bu soruna çözüm bulacağız” dedi. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Başkanlarıyla Görüştü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli Başkanlarıyla Görüştü

“Hasta Nakil Araçları Hizmete Alacağız”

İhtiyacı hissedilen en büyük eksiklerden birinin de hasta nakil araçları olduğunu belirten Çorbacıoğlu “Evde bakım hizmetlerine ek olarak hasta nakil araçlarını hizmete sokacağız. Bu konuda ciddi bir talep ve istek var. Çivril Belediyesi olarak bu konuda hasta yakınlarına ve hastalara hizmet verecek donanımlı bir nakil ambulansımız olacak” dedi. 
Seçim çalışmalarının başladığı dönemden itibaren bir ay içinde Çivril’in tüm mahallelerini ziyaret ettiklerini belirten Çorbacıoğlu “İYİ Parti olarak sürekli sahada olan bir partiyiz. Genel seçimlerden sonra birimlerimizin saha gezileri ve çalışmaları devam ediyordu. Yerel seçim çalışmaları sürecinde de Çivril’in tüm mahallelerini ziyaret ederek seçmenle bir araya geldik. İstek öneri ve talepleri yeniden not aldık. Çivril’e dair fikir ve projelerimizi anlattık destek istedik” dedi.

Editör: Durmuş Özke