İstanbul Bağcılar’da mahallede suculuk yapan 60 yaşındaki Metin Ş., 12 yaşındaki bir çocuğun okul çıkışı evine dönmemesi üzerine ailenin polise başvurması ile yakayı ele verdi.

Ailenin ihbarı üzerine polisin bölgede yaptığı güvenlik kamerası taramaları sayesinde, kayıp çocuğun su bayisi işletmecisi Metin Ş.’nin aracına bindiği tespit edildi. Tespit üzerine su bayisine yapılan baskında, bayinin arka kısmına ses yalıtımlı oda yaptırıldığı gözlemlendi. Küçük çocuk ise istismar sonrası baygın halde odanın içerisinde bulundu. Ayrıca odada kağıtlarda yazılı halde “Söz dinle”, “Kesinlikle bağırma, “Konuşurken fısıltıyla konuş”, “Dükkana biri gelirse kesinlikle konuşma”, “Ayrıca ben ne dersem yap”, “Sözümü dinlemezsen çok açı veririm ve çok döverim ve seni gerekirse öldürürüm” ifadeleri bulundu.

Derhal tutuklanan sapığın “özel” odasında yapılan aramalarda birçok çocuğa yaptığı cinsel istismarın dijital görüntüleri de ele geçirildi.

Öğretmene Yumruk Atan Veli Yakalandı! Öğretmene Yumruk Atan Veli Yakalandı!

2011’den 2021’e Kadar İstismar Gören Çocuk Var!

Savcılık ele geçirilen görüntülerde bulunan çocukları tek tek tespit etmeye başladı. Kaydedilen dijital görüntülerde ilk olarak 2011 yılından 2021 yılına kadar istismara uğrayan bir çocuğun kimliğini tespit etti. Diğer görüntülerin incelenmesi ise hala sürüyor.

Şu ana kadar tespit edilen 4 çocuğa karşı uygulanan cinsel istismar nedeni ile sapık adamın 100 yılı aşkın cezaya çarptırılması isteniyor.

Tepki Yağdı!

Türkiye’yi ayağa kaldıran olaya ünlülerden de tepki gecikmedi. Nebahat Çehre ve Ebru Gündeş tepki gösteren isimler arasında idi.

Hamile olduğu iddia edilen Ebru Gündeş, yaşanan utanç ile ilgili "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözleriyle tepki gösteren Ebru Gündeş, "Hangi ceza bunun bedelini ödetebilir?" şeklinde yorum yaptı.

60 Yaşında Onlarca Çocuğu Yaptırdığı Özel Odada İstismar Eden Sapığa Tepki Yağdı1

Sayısız insanın tepkisine ortak olan bir diğer isim ise Nebahat Çehre oldu. #ÇocukSusarSenSusma" etiketiyle paylaşım yapan Çehre "Bugün duyduğum tek duygu UTANÇ…" ifadelerini kullandı.

60 Yaşında Onlarca Çocuğu Yaptırdığı Özel Odada İstismar Eden Sapığa Tepki Yağdı

#ÇocukSusarSenSusma

60 Yaşında Onlarca Çocuğu Yaptırdığı Özel Odada İstismar Eden Sapığa Tepki Yağdı11

Editör: Kardelen Başol