Denizli'ye Yeni Futbol Takımı Denizlispor'un Yerini Tutacak Mı? Denizli'ye Yeni Futbol Takımı Denizlispor'un Yerini Tutacak Mı?

U15 Gelişim Ligi 5. Grubun 18. haftasında Uşakspor deplasmanına çıkacak olan Denizlispor, sıkı hazırlandığı maçın hazırlıklarını tamamladı. Doğan Demircioğlu Sahasında, Teknik Sorumlu Gökhan Hor nezaretinde haftanın son idmanını yapan Denizlispor U15 takımında, hedef galibiyet olarak belirlendi. 24 puanla grupta 4. sırada bulunan yeşil siyahlılar, Uşakspor maçından 3 puanla ayrılarak son 4 haftaya girerken play-off hedefini sürdürmek istiyor.

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Sorumlu Gökhan Hor, hazırlık sürecinin iyi geçtiğini belirterek, “Uşakspor maçı için hazırlıklarımızı bugün tamamlıyoruz. Son 4 maçımız. 3 puan için gidiyoruz. Kalan 3 maçımız var. Antalya deplasmanı, içeride Fethiye ve Nazilli Belediyespor maçları ile ligi bitireceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Denizlispor Usakspor Deplasmanina 3 Puan Almaya Gidiyor1

“Oyuncularıma Güveniyorum”

Play-off’lara kalmaya odaklandıklarını belirten Hor, “İlk üç takım arasına girmek ve play-off’lara kalma hedefimize olan inancımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle de hafta sonu iyi futbol, iyi mücadele ile 3 puanı almak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. İnşallah hedefimize ulaşacağız.” dedi.

Yeşil-siyahlı takımın başarılı futbolcusu Yiğit Karagöz ise maçın kendileri açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “İnşallah kazanan taraf olacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi