İlginç bir açıklamayı ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kale Belediye Başkan Adayı Erkan Hayla sosyal medya üzerinden paylaştı. Aday Hayla, İnceyiz Kanyonu etrafında faaliyet göstermesi gereken konaklama alanları ve yöresel ürün satışı yapılabilecek alanların kullanılmamasına isyan etti.  

Denizlide Eski Belediye Baskani Konustu Yaptiklarimi Curuttuler3

Adalet Bakanlığı Açıkladı! Denizli’ye 3 Atama Adalet Bakanlığı Açıkladı! Denizli’ye 3 Atama

CHP Denizli Kale Belediye Başkan Adayı ve Eski Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla sosyal medya üzerinden, “Burası İnceğiz Kanyonu, Türkiye’de eşsiz yerlerden bir tanesi. Bu eserleri biz 2017’de Kale Belediyesi olarak yaptık. 2017’den beri burası atıl vaziyette duruyor. Biliyor musunuz? 6 yıldan beri benim İnceğiz Kanyonuna yaptığım bu eserler elektrik ve su bekliyor. 6 yıldan beri buraya elektrik ve su veremediler. Biliyor musunuz? İnceğiz Kanyonu eğer turizme kazandırılsa buraya en az 10-15 genç istihdam edilir. Benim köylüm yöresel ürünlerini burada pazarlar. Zeytinini, zeytinyağını, incirini Kale’den belki dünyaya pazarlar. Bu eserler Kale Belediyesi’nin parasıyla yapıldı. Hepsi çürümeye yüz tutmuş, bu eserler böyle çürümemeli” şeklinde konuştu.  

“Bizim Tarafımızdan Yapıldı Diye Bakılmıyor” 

CHP Kale Belediye Başkan Adayı ve Eski Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın isyan ettiği bir başka konu ise Kale Devlet Hastanesi'nin yakınında yer alan Kale Belediyesi’ne ait 20 dükkanın atıl vaziyette bırakılması ile ilgili oldu. Başkan Adayı konuyla alakalı ise “Burada belediyemizin 20 tane dükkanı olduğunu biliyor musunuz? 2 seneden beri ne kiraya veriliyor ne bakılıyor burası da çürümeye yüz tutmuş. Bizim tarafımızdan yapıldığı için bakılmıyor bile” diyerek “Parasızlıktan yakınıp borç ödedik diyenler, Devlet Hastanesi yanındaki 20 adet dükkanı neden değerlendirmiyorsunuz?” şeklinde açıklamada bulundu.

Editör: Aslıhan Kılıçellli