Fenerbahçe tarihinde önemli bir yere sahip olan General Harrington Kupası'nın hikayesini anlatan film, 16 Şubat'ta vizyona girdi. Film, Milli Mücadele döneminde yaşanan zorlukları da konu alarak izleyicilere tarihi bir yolculuk sunuyor.

Denizli'de 'Zaferin Rengi' İçin Bir Araya Geldiler!

Etkinlik sonrasında konuşan Denizli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erhan Balaman, Kurtuluş Savaşı'nda yaşanan birçok kahramanlık hikayesine vurgu yaparak, o dönemde farklı alanlardaki mücadelelerin millete güç verdiğini ifade ederek, “Bugün tüm üyelerimizle bir araya gelerek Zaferin Rengi’ni Denizli Fenerbahçeliler Derneği olarak hep birlikte izledik. Gerçekten çok beğendik, etkileyici ve unutulmaz bir film olmuş. Filmi izleyenler arasında sadece Fenerbahçeliler değil, diğer takım taraftarları da bulunuyordu. Renklerden ve gönül verdiğimiz takımlardan öte, Cumhuriyetimizin nasıl kurulduğunu, bugünlere hangi şartlarda geldiğimizi unutmamamız gerekiyor. Zaferin Rengi, Milli Mücadele yıllarında Fenerbahçe’nin nasıl fedakarlıklar yaptığına daha da yakından tanık olmamıza vesile oldu. Fenerbahçe’mizin kuruluşunun üzerinden 117 yıl geçti. Ne mutlu ki Fenerbahçeliyiz. Bunu hep gururla söyledik, her zaman gururla söylemeye devam edeceğiz. Hem Cumhuriyetimiz hem de Fenerbahçe ilelebet yaşasın” şeklinde konuştu.

Elraenn ve Ünlü Futbolcu Pique Buluştu, Ortaya Yeni Takım Çıktı Elraenn ve Ünlü Futbolcu Pique Buluştu, Ortaya Yeni Takım Çıktı
Editör: Haber Merkezi