Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 72 bin 298 şahıs ve 19 bin 393 araç sorgulandı, 437 aranan şahıs ve 1 aranan araç yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2024 yılının ilk ayında gerçekleştirdikleri asayiş çalışmalarında büyük bir başarı elde etti. Ocak ayında jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 889 olay meydana gelirken, bu olayların yüzde 98'i olan 872 olay aydınlatıldı.

Denizli'de Sahte İlan Dolandırıcılarına Darbe! Denizli'de Sahte İlan Dolandırıcılarına Darbe!
Denizli'de Jandarma Ocak Ayında Olayların Yüzde 98'ini Aydınlattı!

Asayiş faaliyeti ve uygulamalarda 72 bin 298 şahıs ile 19 bin 393 aracın sorgulandığı bildirildi. Bu denetimler sonucunda 437 aranan şahıs ve 1 aranan araç yakalanırken, kayıp olarak aranan 16 kişi de bulundu. Denetimler sırasında ele geçirilen malzemeler arasında 3 adet tabanca, 7 adet av tüfeği, 9 adet fişek, 3 adet delici ve kesici suç aleti yer alıyor.

Denizli Jandarması, terörle mücadele kapsamında FETÖ, PKK/KCK ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. Ay içerisinde FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. Jandarmanın etkili çalışmaları, olayların büyük bir çoğunluğunun aydınlatılması ve güvenlik tedbirlerinin başarıyla uygulanmasıyla dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi