Çivril de baharın gelmesi ile başlayan düğün merasimleri yaz ile birlikte çoğalarak artmaya devam ediyor. Hafta sonları yaklaşık 10 düğünün yapıldığı Çivril de Kurban Bayramı tatili dolayısıyla düğün sayısı da arttı.

O Bitki Sadece Denizli’de! Kansere Çare Olabilir! O Bitki Sadece Denizli’de! Kansere Çare Olabilir!

Yoğun geçen düğün sezonunda Levent Börek Çivril şubesi işletmecisi Hasan Coşkun da yerini aldı. Genç işletmeci Hasan Coşkun ile Çallı öğretmen Gamze Şahinarslan görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren imzayı attı.

Çivril’in İshaklı Mahallesinden Meryem ve Metin Coşkun çiftinin oğlu Hasan ile Denizli’nin Çal ilçesinden Aynur ve İsmail Şahinarslan’ın kızları Gamze dünya evine girdi. 29 Haziran 2023 Perşembe günü Çal’ın Selcen Mahallesinde yemek ikramı ile başlayan düğün merasimi akşam düzenlenen kına gecesi ile devam etti. Çamlık Doğa Restaurant da düzenlenen kına gecesinde Gamze Şahinarslan ve davetliler gönüllerince eğlenirken kına yakımı sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

30 Haziran 2023 Cuma günü İshaklı Mahallesinde bulunan oğlan evinde verilen yemeğin ardından konvoylar eşliğinde gelin almaya gidildi. Coşkun ve Şahinarslan ailelerinin misafirlerini kapıda karşıladığı Çivril Çamlık Garden da düzenlenen düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Gece yarısına kadar devam eden düğün de gönüllerince eğlenen Gamze ve Hasan Coşkun çifti bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Genç Çivril Gazetesi olarak Şahinarslan ve Coşkun ailelerini tebrik ediyor Gamze ve Hasan çiftine bir ömür mutluluk diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi